1 april: The Kik + KRANKJORUM! hosted by Dandy Dave

Het concert van The Kik en afterparty KRANKJORUM! worden gehost door oud-Rotownprogrammeur en Nederbietfriek Dandy Dave.

The Kik
Ah, ja, The Kik. Humor en charme heb je de band rondom Dave von Raven, Paul Zoontjes en Arjan Spies nooit kunnen ontzeggen. Het nieuwe album Stad en Land treft de nederbiethelden echter in een meer melancholische bui. Het album is een ode aan het ontvluchten van de reuring, het zoeken naar de rust in je hoofd. Von Raven heeft het leven in de stad ingeruild voor het platteland: deze liedjes zoeken gejaagd naar een gezonde balans tussen rust op de polder en het snelle stadsleven.

Een ding verandert nooit: met wat Rickenbackers en Vox-versterkers op het podium kan The Kik altijd en overal een gezellig feestje bouwen. Op Stad en Land raakt het gezelschap die gevoelige snaar echter vaker dan ooit. We worden allemaal immers een dagje ouder. Natuurlijk wordt een groot jubileumfeest als het onze met Een Lach En Een Traan gevierd: een avond met veel vermaak, maar ook veel herinneringen. The Kik is daarom de ideale band om samen met onze genodigden, trouwe bezoekers en vrienden samen te komen: liedjes met humor, romantiek, geestdrift en levensvreugde in overvloed.

MEER INFO THE KIK

KRANKJORUM!
De hi-ha-happening Krankjorum! was in het Rotterdamse uitgaansleven slechts een kort leven beschoren. Een verzinsel van oud-Rotownprogrammeur en Nederbietfriek Dandy Dave Andriese, eerder organisator van het roemruchte Primitive!-festival en de Ye-Ye Party op de Kipstraat. Andriese, zelf veteraan van garage-beat en surf bands The Perverts, The Apemen en The Nederbietels is als verzamelaar van obscure 60’s singeltjes sinds jaar en dag een absolute autoriteit. Evenals Amsterdammer Marcel Kruup, ooit wereldberoemd door zijn bands The Kliek en The Treble Spankers. Om te vieren dat ze samen inmiddels meer dan honderd jaar in de sixties zitten, kruipen ze gezamenlijk nog eens  achter de kit.

MEER INFO KRANKJORUM!