20 april: The Mighty Breaks + Petersburg Orderer hosted by Raven Aartsen

Deze avond met The Mighty Breaks + Petersburg Orderer wordt gehost door Raven Aartsen. De drummer en producer van de felbegeerde Eindhovense garagerockers Mozes and The Firstborn, mag deze keer de microfoon pakken. Twee bands voor de prijs van een: een avondje krakende versterkers, brommende bassen en dampende drums. En een kabbelliedje of twee, omdat je nu eenmaal op adem moet komen.

Wat is er nu beter dat een goeie drumbreak? Een Mighty drumbreak natuurlijk! Ziehier The Mighty Breaks, het stijlvolle bandje dat onlangs in het voorprogramma van St. Tropez de V11 in vuur en vlam zette. De rammelpop van Real Estate wordt ontstuimig op het zelfde bordje gegooid als het primitieve fuzzgeweld uit de Californische garage. Oja, er is ook een orgel op het podium die op allerlei manier mishandeld wordt. The Mighty Breaks zijn het coolste en best bewaarde geheim van rockend Nederland, en daar is geen speld – of break – tussen te krijgen. Oh, en vanavond presenteren ze ook nog eens hun nieuwe EP!

Ook Petersburg Orderer heeft weleens het podium gedeeld met St. Tropez. Deze band neemt de luisteraar mee op een tijdreis naar de late sixties, toen The Velvet Underground de meest grensverleggende rockband op deze aardkloot was. Liedjes kabbelen lekker lui voort, maar vergis je niet: Petersburg Orderer heeft ook een puntige en smerige kant. Wees er vanavond dus vroeg bij: that’s an order dammit.

MEER INFO & TICKETS