25 april: Rotown’s Kinderdisco hosted by My First Festival

Wil je zien waar jouw moeder jouw vader heeft versierd? Of waar zij dat le-gen-da-ri-sche optreden van Franz Ferdinand zagen? Kom dan lekker dansen op 25 april in Rotown! Tussen 11.00 en 13.00 is de dansvloer en het podium gereserveerd voor jullie, onze kleine vrienden.

Al jouw favoriete dansplaten komen voorbij. Wij zetten de discolampen aan en de ranja koud! Kom je ook?

Rotown bestaat 30 jaar en meerdere generaties hebben bij ons concerten bezocht en gedanst. Om ook de jongste generatie met Rotown kennis te laten maken, is er op dinsdag 25 april de tweede editie van de Kinderdisco in Rotown. Deze middag wordt gehost door My First Festival, het avontuurlijke Utrechtse muziekfestival voor alle leeftijden. In januari 2018 zal het festival voor het eerst in Rotterdam gehouden worden!

Entree: €2 voor zowel ouders als kids (€0,50 entree + €1,50 servicekosten)

 N.B. Nadat we bij de vorige editie redelijk overvallen werden door de grote drukte en hierdoor niet iedereen naar binnen kon, hebben we besloten dit keer een kleine entree te heffen zodat we de drukte beter kunnen inschatten en we geen kinderen hoeven te teleurstellen. We zullen bovendien twee dansvloeren inrichten: een “kids-only” dansvloer en een waar de ouders ook mee kunnen dansen.

 Let op: wij verzorgen geen begeleiding/oppas voor de kinderen, dus ouderlijk toezicht is gewenst.

MEER INFO & TICKETS