Vrijwilligers gezocht

Rotown is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Wil je weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat in een poppodium? Heb je affiniteit met Rotown en met de popmuziekwereld? Meld je dan aan!

Je werkt als vrijwilliger op basis van een vrijwilligerscontract, dit houdt in dat we wat van jou verwachten maar dat er uiteraard ook wat tegenover staat! Rotown-vrijwilligers krijgen een vrijwilligerspas waarmee ze onder meer gratis naar dansavonden kunnen, gratis van de garderobe gebruik mogen maken en op reservering gratis naar Rotownshows mogen. Hiernaast organiseren we regelmatig vrijwilligersborrels.

Kassa/deur
Aan de deur ben je verantwoordelijk voor de ticketcontrole tijdens concerten, de ticketverkoop tijdens concerten die nog niet uitverkocht zijn, het controleren van de gastenlijst en de ticketverkoop tijdens dansavonden. Bij concerten op locatie, bijvoorbeeld in de Maassilo, ben je verantwoordelijk voor het scannen van de tickets. Aan de deur ben je het eerste gezicht van Rotown dat de bezoeker te zien krijgt, dus het is belangrijk dat je sociaal bent en een brede glimlach paraat hebt. Ook delen we aan de deur van concerten die we organiseren af en toe flyers uit.

Garderobe
In de garderobe ben je verantwoordelijk voor het aannemen en ophangen van de jassen tijdens concerten. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor de kassa van de garderobe. Het is dus belangrijk dat je secuur werkt en netjes met de kassa omgaat.

Lijkt het je leuk om te komen vrijwilligen of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar crew@rotown.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!