Vrijwilligers gezocht

Rotown is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Wil je weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat in een poppodium? Heb je affiniteit met Rotown en met de popmuziekwereld? Meld je dan aan! We zijn op het moment op zoek naar vrijwilligers voor: kassa/deur, garderobe, PR en bar-back.

Je werkt als vrijwilliger op basis van een vrijwilligerscontract, dit houdt in dat we wat van jou verwachten maar dat er uiteraard ook wat tegenover staat! Rotown-vrijwilligers krijgen een vrijwilligerspas waarmee ze onder meer gratis naar dansavonden kunnen, gratis garderobe en op reservering gratis naar Rotownshows. Hiernaast organiseren we elke maand een vrijwilligersborrel waar een biertje maar 1 euro kost.

Kassa/deur
Aan de deur ben je verantwoordelijk voor de ticketcontrole tijdens concerten, de ticketverkoop tijdens concerten die nog niet uitverkocht zijn, het controleren van de gastenlijst en de ticketverkoop tijdens dansavonden. Aan de deur ben je het eerste gezicht van Rotown dat de bezoeker te zien krijgt, dus het is belangrijk dat je sociaal bent en een brede glimlach paraat hebt.

Garderobe
In de garderobe ben je verantwoordelijk voor het aannemen en ophangen van de jassen tijdens concerten en dansavonden. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor de kassa van de garderobe. Het is dus belangrijk dat je secuur werkt en netjes met de kassa omgaat.

PR
De PR-afdeling is opzoek naar vrijwilligers die onder meer flyeren bij de grotere shows die we organiseren in bijvoorbeeld de Maassilo of Annabel en promotiemateriaal rondbrengen door de stad. Ook hou je in de gaten waar in de stad het programma wel en niet zichtbaar is.

Bar-back
Als bar-back ben je de extra kracht achter de bar die de drukke avond redt: onder meer haal je glazen in de zaal en spoelt deze, zodat de bar nooit te weinig glazen heeft. Hiernaast ben je de barmannen en -vrouwen ten dienst met allerlei klusjes om de avond soepel te laten verlopen. Een perfecte taak voor vrijwilligers die horeca-ervaring op willen doen dus!

Heb je vragen, of wil je net even wat meer informatie? Mail dan naar [crew @ rotown.nl] of bel tijdens kantooruren naar 010 – 436 26 42.

Lijkt het je leuk om te komen vrijwilligen? Stuur dan een email naar crew@rotown.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!