Rotown Clubcard

Klik hier om Clubcard Tickets te bestellen

Bezoek je regelmatig een concert of dansavond in Rotown? Koop dan een van onderstaande passen waarmee je gratis naar concerten en dansavonden in Rotown kunt gaan. De Rotown Clubcard en Rotown Clubcard + staan op naam en zijn strikt persoonlijk, de Rotown Goldcard en Rotown Platinumcard niet en zijn daarom zeer interessant voor bedrijven. Alle passen zijn een jaar geldig vanaf het moment van aankoop. We streven ernaar elke twee weken nieuwe passen op te sturen, in de tussentijd gebruik je de tijdelijke pas die je na betaling in je mailbox ontvangt. Over alle speciale acties en aanbiedingen word je per e-mail op de hoogte gehouden. De passen zijn tevens leuk om als cadeau te geven, hieronder vind je alle informatie. Vragen? Stuur een mail clubcard@rotown.nl.

Rotown Clubcard

Op de Rotown Clubcard komt een tegoed van tien gratis Rotown Clubcard-shows. Met je Rotown Clubcard mag je in één jaar tijd gratis naar tien door Rotown geselecteerde concerten*. Rotown kiest maandelijks een aantal concerten uit voor Rotown Clubcard-houders, je mag zelf bepalen of je het tegoed op je Clubcard inzet, of wacht tot een ander concert. Daarnaast kun je op de zaterdag gratis naar alle dansavonden. Kosten: 25 euro. Bestel Rotown Clubcard

Rotown Clubcard +

Op de Rotown Clubcard + komt een tegoed van vijftien gratis Rotown Clubcard-shows. Met je Rotown Clubcard + mag je in één jaar tijd gratis met een introducee naar vijftien door Rotown geselecteerde concerten*. Rotown kiest maandelijks een aantal concerten uit voor Rotown Clubcard-houders, je mag zelf bepalen of je het tegoed op je Clubcard inzet, of wacht tot een ander concert. Daarnaast kun je op de zaterdag gratis naar alle dansavonden. Kosten: 60 euro. Bestel Rotown Clubcard +

Rotown Goldcard

Met je Rotown Goldcard heb je altijd toegang tot de evenementen van Rotown, ook bij uitverkochte shows. De Rotown Goldcard is bedoeld voor de échte fanatieke bezoeker van Rotown. Tevens interessant voor bedrijven om deze aan te schaffen waar het personeel gebruik van kan maken, de Goldcard is niet persoonsgebonden. Kosten: 500 euro. Bestel Rotown Goldcard

Rotown Platinumcard

Met je Rotown Platinumcard heb je met je introducee altijd toegang tot de evenementen van Rotown, ook bij uitverkochte shows. De Rotown Platinumcard is bedoeld voor de échte fanatieke bezoeker van Rotown die ook graag iemand wilt meenemen. Tevens interessant voor bedrijven om deze aan te schaffen waar twee medewerkers tegelijkertijd gebruik van kunnen maken, de Platinumcard is niet persoonsgebonden. Kosten: 800 euro. Bestel Rotown Platinumcard

Hoe werkt het?

Rotown Clubcard
Ga naar het desbetreffende Rotown Clubcard-concert op de site van Rotown, login met je account en bestel het gratis Clubcard Ticket. Je zult geen eticket ontvangen, het vrijkaartje staat direct op je Rotown Clubcard. Aan de deur zal je Rotown Clubcard gescand worden, vergeet je (tijdelijke) pas daarom niet mee te nemen. Opgelet: het tegoed dat overblijft na een jaar kan niet meegenomen worden naar het volgende jaar.

Rotown Clubcard +
Ga naar het desbetreffende Rotown Clubcard-concert op de site van Rotown, login met je account en bestel het gratis Clubcard + Ticket. Het vrijkaartje staat direct op je Rotown Clubcard +, daarnaast ontvang je een eticket die je aan je introducee kunt geven. Aan de deur zal je Rotown Clubcard + gescand worden, vergeet je (tijdelijke) pas daarom niet mee te nemen. Opgelet: het tegoed dat overblijft na een jaar kan niet meegenomen worden naar het volgende jaar.

Rotown Goldcard
Ga naar het desbetreffende concert op de site van Rotown, login met je account en bestel het gratis Goldcard Ticket. Je zult geen eticket ontvangen, het vrijkaartje staat direct op je Rotown Goldcard. Aan de deur zal je Rotown Goldcard gescand worden, vergeet je (tijdelijke) pas daarom niet mee te nemen.

Rotown Platinumcard
Ga naar het desbetreffende concert op de site van Rotown, login met je account en bestel het gratis Platinumcard Ticket. Je vrijkaartje staat direct op je Rotown Platinumcard. Daarnaast ontvang je voor je introducee een eticket per mail. Aan de deur zal je Rotown Platinumcard gescand worden, vergeet je (tijdelijke) pas daarom niet mee te nemen.

Rotown Clubcard cadeau geven

Het is mogelijk om een van de passen als cadeau aan iemand te geven. Schaf de pas aan en stuur een mail naar clubcard@rotown.nl ovv ‘clubcard cadeau’ met daarin de naam, adresgegevens en het mailadres van de persoon die de pas gaat gebruiken. Heb je zelf al een pas? Klik dan op ‘verlengen’.

Standaard voordelen en aanbiedingen

  • Gratis garderobe tijdens concerten en dansavonden op vertoon van je pas (zolang er plek is).
  • Gratis naar de zaterdag dansavonden. Laat je pas zien bij de entree en je mag direct naar binnen.
  • In Rotown’s Backstage Café krijg je op vertoon van je pas elke concertavond bij een Vega(n) Burrito of Rotown Burger één gratis bijgerecht naar keuze (friet, salade). Normaal €13,70, nu €10.
  • Korting van 10% op je aankoop bij Plaatboef Rotterdam (Nieuwe Binnenweg 81A).

Vragen over Rotown Clubcard?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de Rotown Clubcard, stuur dan een mail naar clubcard@rotown.nl

Photo Credit: Kamiel Scholten