Rotown Clubcard

Klik hier om Clubcard Tickets te bestellen

Bezoek je regelmatig een concert of dansavond in Rotown? Koop dan een van onderstaande digitale-passen waarmee je gratis naar concerten en dansavonden in Rotown kunt gaan. De Rotown Clubcard en Rotown Clubcard + staan op naam en zijn strikt persoonlijk, de Rotown Goldcard en Rotown Platinumcard niet en zijn daarom zeer interessant voor bedrijven! Alle passen zijn een jaar geldig vanaf het moment van aankoop.  Over alle speciale acties en aanbiedingen word je per e-mail op de hoogte gehouden. De (digitale) passen zijn tevens leuk om als cadeau te geven, hieronder vind je alle informatie. Vragen? Stuur een mail clubcard@rotown.nl.

We streven ernaar binnen 5 werkdagen de Clubcard te activeren.

LET OP
De fysieke Rotown Clubcard en Rotown Clubcard + zijn digitaal geworden. Voor Clubcard shows en dansavonden moet je een e-ticket bestellen, het e-ticket wordt dan naar je mailadres gestuurd.

Rotown Clubcard

Op de Digitale Rotown Clubcard komt een tegoed van tien gratis Rotown Clubcard-shows en onbeperkt aantal clubnachten. Met je Rotown Clubcard mag je in één jaar tijd gratis naar tien door Rotown geselecteerde concerten*. Rotown kiest de concerten uit voor Rotown Clubcard-houders, je mag zelf bepalen of je het tegoed op je Clubcard inzet, of wacht tot een ander concert. Kosten: 35 euro. Bestel Rotown Clubcard

Rotown Clubcard +

Op de Digitale Rotown Clubcard + komt een tegoed van vijftien gratis Rotown Clubcard-shows en onbeperkt aantal clubnachten. Met je Rotown Clubcard + mag je in één jaar tijd gratis met een introducee naar vijftien door Rotown geselecteerde concerten*. Rotown kiest de concerten uit voor Rotown Clubcard-houders, je mag zelf bepalen of je het tegoed op je Clubcard inzet, of wacht tot een ander concert. Kosten: 60 euro. Bestel Rotown Clubcard +

Rotown Goldcard

Met je Rotown Goldcard heb je één jaar lang altijd toegang tot de evenementen van Rotown, ook bij uitverkochte shows. De Rotown Goldcard is bedoeld voor de échte fanatieke bezoeker van Rotown. Tevens interessant voor bedrijven om deze aan te schaffen waar het personeel gebruik van kan maken, de Goldcard is niet persoonsgebonden. Kosten: 500 euro. Bestel Rotown Goldcard

Rotown Platinumcard

Met je Rotown Platinumcard heb je met je introducee één jaar lang altijd toegang tot de evenementen van Rotown, ook bij uitverkochte shows. De Rotown Platinumcard is bedoeld voor de échte fanatieke bezoeker van Rotown die ook graag iemand wilt meenemen. Tevens interessant voor bedrijven om deze aan te schaffen waar twee medewerkers tegelijkertijd gebruik van kunnen maken, de Platinumcard is niet persoonsgebonden. Kosten: 800 euro. Bestel Rotown Platinumcard

Hoe werkt het?

Rotown Clubcard
Ga naar deze pagina, login met je account en bestel het gratis Clubcard Ticket. Je zult een e-ticket ontvangen in je email. Aan de deur zal je ticket gescand worden. Opgelet: het tegoed dat overblijft na een jaar kan niet meegenomen worden naar het volgende jaar.

Rotown Clubcard +
Ga naar deze pagina, login met je account en bestel één of twee gratis Clubcard + Tickets. Je zult dan twee e-tickets ontvangen in je email.  Aan de deur zullen de tickets gescand worden. Opgelet: het tegoed dat overblijft na een jaar kan niet meegenomen worden naar het volgende jaar.

Rotown Goldcard
Je hoeft geen e-ticket te bestellen, het vrijkaartje staat direct op je Rotown Goldcard. Aan de deur zal je Rotown Goldcard gescand worden, vergeet je (tijdelijke) pas daarom niet mee te nemen.

Rotown Platinumcard
je hoeft geen e-ticket te bestellen, de vrijkaarten staat direct al op je Rotown Platinumcard. Aan de deur zal je Rotown Platinumcard gescand worden, vergeet je (tijdelijke) pas daarom niet mee te nemen.

Rotown Clubcard cadeau geven

Het is mogelijk om een van de (digitale) passen als cadeau aan iemand te geven. Schaf de clubcard aan en stuur een mail naar clubcard@rotown.nl ovv ‘clubcard cadeau’ met daarin de naam  en het mailadres van de persoon die de digitale pas gaat gebruiken.

De Rotown Clubcard verlengen

Weet je niet meer tot wanneer je Clubcard geldig is? Geen probleem! Als je hier inlogt, dan kun je inzien tot wanneer je Clubcard geldig is. Is je Clubcard verlopen? Bestel dan een nieuwe Clubcard. We streven ernaar binnen 5 werkdagen de Clubcard te activeren.

Vragen over Rotown Clubcard?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de Rotown Clubcard, stuur dan een mail naar clubcard@rotown.nl

Photo Credit: Kamiel Scholten