The Kik

Feestelijke opening van 30 Jaar Rotown
De gezelligste Nederbietgroep trapt ons jubileumfeest af

– Dit concert is besloten. KRANKJORUM! de afterparty van dit concert is wel openbaar toegankelijk –

– Win Tickets: mail naar win@rotown.nl waarom jij en een vriend of vriendin absoluut bij dit concert moeten zijn en maak kans op kaarten! –

Zondag 30 april 2017 bestaat Rotown 30 jaar! We vieren die maand onze verjaardag door 30 dagen lang elke dag een programma aan te bieden. Ieder concert wordt gehost door iemand die de afgelopen 30 jaar veel voor Rotown en/of Rotterdam heeft betekend. We trappen deze 30 dagen feest af met een concert van ’s lands beste bietband. 1 april, The Kik-ker in je bil!

Ah, ja, The Kik. Humor en charme heb je de band rondom Dave von Raven, Paul Zoontjes en Arjan Spies nooit kunnen ontzeggen. Het nieuwe album Stad en Land treft de nederbiethelden echter in een meer melancholische bui. Het album is een ode aan het ontvluchten van de reuring, het zoeken naar de rust in je hoofd. Von Raven heeft het leven in de stad ingeruild voor het platteland: deze liedjes zoeken gejaagd naar een gezonde balans tussen rust op de polder en het snelle stadsleven.

Een ding verandert nooit: met wat Rickenbackers en Vox-versterkers op het podium kan The Kik altijd en overal een gezellig feestje bouwen. Op Stad en Land raakt het gezelschap die gevoelige snaar echter vaker dan ooit. We worden allemaal immers een dagje ouder. Natuurlijk wordt een groot jubileumfeest als het onze met Een Lach En Een Traan gevierd: een avond met veel vermaak, maar ook veel herinneringen. The Kik is daarom de ideale band om samen met onze genodigden, trouwe bezoekers en vrienden samen te komen: liedjes met humor, romantiek, geestdrift en levensvreugde in overvloed.