17 april: Meet the Pro hosted by Popunie

Zondag 30 april 2017 bestaat Rotown Rotterdam 30 jaar! De verjaardag wordt gevierd door 30 dagen lang elke dag een programma aan te bieden dat is uitgekozen door een speciale host!

Deze Meet The Pro sessie, waarbij de zakelijke kant van het muzikant zijn iedere keer vanuit een andere kant wordt belicht, wordt mogelijk gemaakt door Popunie.

De tweede Meet The Pro sessie van 2017 vindt plaats op maandag 17 april en gaat over hoe je de muziekbusiness rockt als een echte pro artiest. Dit keer niet op het Popunie kantoor, maar in jubilerend Rotown! Welke stappen moet je zetten in je road to fame? Hoe creëer je één visie voor je band en kom je vanaf nul bij je uiteindelijke einddoel? Voor welke zakelijke beslissingen kom je te staan en hoe pak je deze aan? Wat zijn de absolute do’s en dont’s in je muziekcarrière?

Voor antwoorden op deze vragen, en nog veel meer, hebben we drie artiesten uitgenodigd die je het hemd van het lijf kan vragen naar allerlei tips en tricks. Ze delen maar al te graag hun eigen verhaal met jullie. Door wie kan je immers deze vragen beter laten beantwoorden dan de artiesten zelf! Meet the artists:

Thomas Elbers – Kypski
Kypski, oftewel Thomas Elbers, is zesvoudig Nederlands dj kampioen en een ware scratch virtuoos. Wellicht het meest bekend van zijn werk in de band C’mon & Kypski. Van zalen als Paradiso tot de Webster Hall in New York en festivals als Pinkpop en Glastonbury, Kypski heeft ze plat gespeeld!

Carsten Brunsveld – John Coffey
Carsten bouwde als drummer en manager van loud rock ’n roll band John Coffey door hard werken een solide bestaan op. Begonnen in zweterige cafés tijdens de Popronde, speelde hij uiteindelijk op vele grote festivals en deed internationale shows. Tegenwoordig is Carsten werkzaam als manager bij Radar Agency waar hij onder andere 45ACIDBABIES onder zijn hoede heeft.

Martijn Crama is weer onze host. Vanuit zijn bedrijf Music United is hij bandmanager voor IX en docent.

Daarnaast voegen wij hier komende week nog één panellid aan toe.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina:
http://meetthepro.nl/programma/aanmelden/

MEER INFO & TICKETS