Tickets

Waar koop je je tickets?

  • Online via www.rotown.nl
  • Aan de bar van Rotown
  • Avondkassa op de avond van het event
  • Velvet Music Dordrecht (Vriesestraat 110)

Servicekosten

Tickets onder 10 euro – 1 euro per ticket
Tickets van 10 euro t/m 15 euro – 1,50 euro per ticket
Tickets van 15,01 t/m 25 euro – 2 euro per ticket
Tickets boven 25 euro – 3,50 euro per ticket

Per concertkaartje worden er servicekosten gehanteerd, ongeacht of de tickets online, aan de bar van Rotown of via de avondkassa worden gekocht. Er worden servicekosten berekend in verband met de kosten die gepaard gaan met de aankoop van een kaartje zoals het geautomatiseerde verkoopsysteem, de ticketingprovider en banktransactiekosten.

Tot wanneer kun je je tickets aanschaffen?

Tickets kunnen online 24 uur per dag besteld worden. Bij sommige concerten die op locatie plaatsvinden sluit de voorverkoop eerder. Mocht het concert van te voren nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen er ook tickets aan de deur gekocht worden.

Wat te doen als je je kaartje kwijt bent

E-tickets die online zijn aangeschaft kun je zelf opnieuw downloaden. Dit doe je door hier in te loggen met je account en dan op ‘Mijn Tickets’ te klikken. Mocht je je kaartje ergens anders hebben aangeschaft, dan kunnen wij niks voor je doen. Kaarten worden maar één keer uitgedraaid.

Online kaartverkoop

Online kaartverkoop verloopt via het systeem van Stager. Om een e-ticket aan te kunnen schaffen zul je eenmalig een account moeten aanmaken. Betalen kan met iDeal, creditcard, Bancontact en SOFORT Banking. Mocht je met PayPal willen betalen, stuur dan een mail naar paypal@rotown.nl en we sturen je vervolgens een betaalverzoek.

Reserveren kaarten

Het is niet meer mogelijk kaarten te reserveren, je kunt in principe voor alle concerten direct kaarten online kopen.

Aanvangstijden

Doorgaans gaat Rotown doordeweeks (maandag t/m donderdag) bij optredens om 20.00 uur open, het concert begint rond 20.30 uur. In het weekend (vrijdag t/m zondag) gaat Rotown om 21.00 uur open en is de aanvang 21.30 uur. Deze timing kan echter nog lichtjes wijzigen, bijvoorbeeld wanneer er een voorprogramma bijkomt. Het exacte tijdschema wordt op de dag van het concert bekend gemaakt, check daarom altijd de detailpagina van het evenement voordat je naar Rotown komt. Voor concerten op locatie zijn er andere tijden van toepassing. Bekijk hiervoor de detailpagina van het evenement.

Wat te doen bij een afgelast concert

  • Online gekocht: kaarthouders ontvangen een mail met de procedure
  • Aan de bar van Rotown gekocht: terugbrengen bij Rotown
  • Bij een van de voorverkoopadressen: terugbrengen bij het voorverkoopadres

Wat te doen bij een verplaatst concert

Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je vanzelfsprekend je geld terug, incl. de service- en bankkosten. Wanneer je je kaartje aan de bar van Rotown of bij een voorverkoopadressen (Velvet) gekocht hebt, dan kun je daar je geld terugkrijgen. Stuur een mail naar tickets@rotown.nl wanneer je ticket online aangeschaft is.

Wat te doen als je niet kunt

Rotown neemt geen gekochte tickets terug, je zou iemand anders ermee blij kunnen maken door deze op Ticketswap te verkopen. Ons ticketingsysteem is gekoppeld aan Ticketswap, bij het verkopen van je ticket(s) krijgt de koper nieuwe tickets met nieuwe barcodes toegestuurd.

Online aankopen zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Dat de aankoop onherroepelijk is, wordt aangegeven tijdens het bestellen. Je profiteert onmiddellijk van de gereserveerde plaats, dus bedenktijd is niet van toepassing. Annuleren en geld teruggeven is arbeidsintensief en foutgevoelig. De kaart kan soms niet meer verkocht worden. Daarom nemen we ook bij overmacht geen kaarten terug. Alleen als een event niet doorgaat als aangekondigd kan terugbetaling worden aangeboden.

Betalen met Podium Cadeaukaart

Het is momenteel niet mogelijk om te betalen met de Podium Cadeaukaart.

Betalen met PayPal

Via ons ticketing systeem is het momenteel niet mogelijk om te betalen met PayPal. We kunnen je wel via PayPal een betaalverzoek sturen om je vervolgens na betaling je e-ticket(s) toe te sturen. Stuur een mail naar paypal@rotown.nl voor meer informatie.

Nog vragen?

Mail dan naar tickets@rotown.nl