Real Derek & Kitchenette

VERPLAATST VAN 30 APRIL '20
Real Derek maakt aanstekelijke poptracks vol lo-fi gitaren // Kitchenette is voor fans van The War On Drugs & Kurt Vile

De concerten van Real Derek & Kitchenette op 13 december 2020 kunnen vanwege het coronavirus niet doorgaan. Momenteel zijn we druk bezig met het vinden van een nieuwe datum voor 2021.

Heb je een ticket voor deze show?
Omdat het misschien nog even kan duren voordat er een nieuwe datum bekend is, zou het kunnen dat je niet langer wilt wachten en je je geld terug zou willen. Helemaal begrijpelijk! Stuur een mail naar tickets@rotown.nl voor meer informatie.

Doortje Hiddema en Roy van Rosendaal vormen samen het speelse indiepopduo Real Derek. In plaats van te verdrinken in emoties als blijdschap of verdriet, gelooft Real Derek niet zo in de absoluten. We worden al dagelijks murw gebeukt met een bombardement van informatie, prikkels en impressies, en soms is een hapklare popmelodie die je onder je adem mee neuriet het enige dat pure krankzinnigheid op armlengte houdt. Droogkomische pop voor de scepticus… of gewoon voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Kitchenette is het project van Chris O. Kikić. De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist heeft voor het schrijven en opnemen van de eerste EP Berserkia zijn tijd genomen en dat is te merken aan de direct hoge kwaliteit. De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Kurt Vile en The Raveonettes. Het vlaamse blog Gobsmag hoorde er zelfs wat Arcade Fire in terug. De weelderige synths en chorus gitaren maken dit de perfecte muziek voor lange autoritten.

De concerten van Real Derek & Kitchenette stonden oorspronkelijk gepland voor vrijdag 13 maart, vervolgens 30 april maar zijn dus nu verplaatst naar zondag 13 december. Locatie V11 blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?