Real Derek & Kitchenette

VERPLAATST CONCERT VAN 13 MAART
Real Derek maakt aanstekelijke poptracks vol lo-fi gitaren // Kitchenette is voor fans van The War On Drugs & Kurt Vile

Zoals iedereen waarschijnlijk weet, zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot onze grote verslagenheid moeten we je laten weten dat deze aangescherpte maatregelen ervoor zorgen dat alle evenementen die we vanuit Rotown organiseren tot 1 juni niet op de geplande data zullen plaatsvinden. Wel zijn we meteen druk bezig om voor elk concert een vervangende datum te vinden, ook voor het concert of evenement waar jij een ticket voor hebt gekocht.

Omdat alle verplaatsingen op het moment veel vragen van het hele Rotown-team, verzoeken we je, als je verhinderd bent op de nieuwe datum, je tickets via Ticketswap te proberen te verkopen. Meer informatie over eventuele restituties volgt zo spoedig mogelijk.

Houd deze pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk tot snel,
Rotown


Doortje Hiddema en Roy van Rosendaal vormen samen het speelse indiepopduo Real Derek. In plaats van te verdrinken in emoties als blijdschap of verdriet, gelooft Real Derek niet zo in de absoluten. We worden al dagelijks murw gebeukt met een bombardement van informatie, prikkels en impressies, en soms is een hapklare popmelodie die je onder je adem mee neuriet het enige dat pure krankzinnigheid op armlengte houdt. Droogkomische pop voor de scepticus… of gewoon voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Kitchenette is het project van Chris O. Kikić. De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist heeft voor het schrijven en opnemen van de eerste EP Berserkia zijn tijd genomen en dat is te merken aan de direct hoge kwaliteit. De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Kurt Vile en The Raveonettes. Het vlaamse blog Gobsmag hoorde er zelfs wat Arcade Fire in terug. De weelderige synths en chorus gitaren maken dit de perfecte muziek voor lange autoritten.

De concerten van Real Derek & Kitchenette stonden oorspronkelijk gepland voor vrijdag 13 maart maar is dus verplaatst naar donderdag 30 april. Locatie V11 blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?