Coronavirus

Rotown doet er altijd alles aan om de beste service te bieden aan onze bezoekers. Dat betekent normaal ook dat we in het geval van afgelaste concerten zo snel mogelijk alle tickets terugbetalen. De afgelopen maanden hebben we ontzettend veel concerten moeten verplaatsen of zelfs moeten cancelen. Dat gold natuurlijk niet alleen voor ons, maar voor alle popzalen. Alle kaarthouders krijgen per mail bericht over de volgende opties:

Ticketswap
Is het concert verplaatst naar een datum die voor jou niet uitkomt? Onze administratie is door de huidige situatie onderbemand en alle verplaatsingen vragen veel van ons team. Je zou ons daarom heel erg helpen door je ticket eerst via Ticketswap aan een andere fan proberen te verkopen. Lukt, of wil je dit niet? Dan kun je uiteraard een restitutie krijgen, of je ticket (gedeeltelijk) doneren.

Refund of doneer en steun Rotown
Is een concert geannuleerd, of kun je je kaartje niet via Ticketswap kwijtraken? Via deze link kun je in ons ticketingsysteem Stager een (gedeeltelijke of volledige) restitutie aanvragen. Ook kun je er voor kiezen (een gedeelte van) het bedrag van je ticket doneren. Uiteraard hoeft dit niet, doe het alleen als je het kunt missen! De maatregelen omtrent het coronavirus hebben er voor gezorgd dat Rotown nu al meer dan een jaar dicht is voor concerten, en dat meer dan honderd evenementen die we organiseren niet op het moment waarop ze gepland stonden plaats kunnen vinden. Dit is een grote financiële klap voor Rotown en we hebben al van veel mensen de vraag gekregen hoe ze ons kunnen helpen. Voor die kaartkopers bieden we de mogelijkheid om ons te steunen. Alle bijdrages van mensen die Rotown een warm hart toedragen, helpen ons enorm om, zodra we ooit weer mogen, als vanouds door kunnen gaan met het organiseren van concerten.

Waarom geen vouchers?
Rotown heeft ervoor gekozen om geen vouchers aan te bieden om verschillende redenen waarvan we de twee relevantste willen noemen: Ten eerste vinden wij het belangrijk dat onze bezoekers krijgen waar ze voor betalen. Je koopt een kaartje voor een specifieke artiest op een specifieke datum. Kunnen wij je dat niet meer bieden, dan willen we je niet verplichten op een andere datum, misschien zelfs wel een heel andere artiest te gaan bekijken. Ten tweede zou het invoeren van een vouchersysteem extra tijd kosten, waardoor er nog langer onduidelijkheid was geweest voor de kaarthouders. Door gebruik te maken van de door Stager ontwikkelde tool, kunnen we nu alles snel gaan afhandelen.

Bedankt!
We hebben hartverwarmende reacties en steunbetuigingen gekregen en daarvoor willen we iedereen nogmaals bedanken. Dat jullie hebben laten weten genoten te hebben van de online versie van ons Left of the Dial-festival en massaal merchandise hebben besteld, doet ons enorm goed. Gelukkig kunnen we je nu ook nog van lekker eten voorzien; De Vegan Snackbar is geopend voor bezorging en het afhalen van de beste vegan maaltijden. Als er iets anders is dat we voor je kunnen doen, laat het ons alsjeblieft weten, we helpen je graag.
Het duurt allemaal zoveel langer dan we hadden gehoopt, maar blijf optimistisch; ook dit gaat weer voorbij. Nog even en we zien elkaar gewoon weer bij een concert terug!


APRIL

17/04 PORRIDGE RADIO
Verplaatst naar 29 maart 2022

18/04 HET ZESDE METAAL
Verplaatst naar 16 februari 2022

21/04 RHYE
UITGESTELD

25/04 ANDY SHAUF
Verplaatst naar 25 april 2022

25/04 THE SLOW SHOW
Verplaatst naar 27 februari 2022

28/04 FENNE LILY
AFGELAST

30/04 DECLAN MCKENNA
UITGESTELD

MEI

01/05 RED KROSS
Verplaatst naar 29 maart 2022

07/05 REX REBEL
Verplaatst naar 17 november 2021

08/05 SHOPPING
Verplaatst naar 25 januari 2022

09/05 DARLYN
Verplaatst naar 24 maart 2022

13/05 BILLY RAFFOUL
Verplaatst naar 18 oktober 2021

14/05 + 15/05 RATS ON RAFTS
Verplaatst naar 9 & 10 juli 2021

18/05 HACKENSAW BOYS
Verplaatst naar 17 mei 2022

27/05 JAGUAR JAGUAR
AFGELAST