Coronavirus

Rotown doet er altijd alles aan om de beste service te bieden aan onze bezoekers. Dat betekent normaal ook dat we in het geval van afgelaste concerten zo snel mogelijk alle tickets terugbetalen. Het afgelopen anderhalf jaar hebben we, net als alle andere zalen, ontzettend veel concerten moeten verplaatsen of zelfs moeten cancelen. Alle kaarthouders krijgen per mail bericht over verplaatste of geannuleerde concerten.

Refund je ticket of doneer en steun Rotown
Is een concert geannuleerd, wil je je ticket doneren, of kun je je kaartje niet via Ticketswap kwijtraken? Mail dan naar tickets@rotown.nl

De maatregelen omtrent het coronavirus hebben er voor gezorgd dat meer dan honderd evenementen die we organiseerden niet op het moment waarop ze gepland stonden plaats kunnen vinden. Daarnaast hebben er in Rotown al meer dan anderhalf jaar maar mondjesmaat concerten plaatsgevonden, voor een zeer beperkt aantal bezoekers. Dit is een grote klap voor Rotown en we hebben al van veel mensen de vraag gekregen hoe ze ons kunnen helpen. Voor die kaartkopers bieden we de mogelijkheid om ons te steunen door middel van het doneren van gekochte tickets. Alle bijdrages van mensen die Rotown een warm hart toedragen, helpen ons enorm om, zodra we ooit weer mogen, als vanouds door kunnen gaan met het organiseren van concerten.

Bedankt!
We hebben hartverwarmende reacties en steunbetuigingen gekregen en daarvoor willen we iedereen nogmaals bedanken. Dat jullie hebben laten weten genoten te hebben van de online versie van ons Left of the Dial-festival, The Big Blowout of ons magazine, en massaal merchandise hebben besteld, doet ons enorm goed. Gelukkig kunnen we je inmiddels gewoon weer welkom heten om wat te drinken, of wat te eten van De Vegan Snackbar  en er staan ook mooie shows op het programma. ls er iets anders is dat we voor je kunnen doen, laat het ons alsjeblieft weten, we helpen je graag. Het duurt allemaal zoveel langer dan we hadden gehoopt, maar blijf optimistisch; ooit wordt alles weer normaal!