Merol

Support: Anna-Rose Clayton
Nederlandstalige synthpop, bekend van o.a. 'Lekker Met De Meiden', 'Knaldrang' en 'Kerst Met de Fam'

Zangeres MEROL heeft het afgelopen jaren veel stof doen opwaaien met haar humoristische Nederlandstalige synthpop. De voormalig actrice (ze is o.a. te zien in de blockbuster Soldaat Van Oranje) schept met haar NSFW-liedjes een safe space voor seksuele vrijheid en expressie. Hits als Ik Wil Een Kind Van Jou en Lekker Met De Meiden zijn bewust een beetje plat, al is het om taboes op het gebied van relaties en sex bespreekbaar te maken.

Het is misschien een beetje verrassend om te horen dat MEROL eigenlijk nog geen debuutalbum uit heeft gebracht. In 2022 komt daar gelukkig verandering in met Troostprijs, waarin MEROL zingt over de angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij FOMO of perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar,” aldus MEROL zelf. Vanavond terug in levende lijve na een spectaculaire Rotown-show in 2019.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.


https://www.youtube.com/watch?v=JqoKj1o-Jbc
https://www.youtube.com/watch?v=5VMNa_dGgZg