Rotterdam Riot

Radioactivity + Lone Wolf + The Real Danger + Bad Sports
Twee dagen de beste punk, garage en rock 'n roll

Klik hier om een passe-partout voor beide dagen (V11 en Rotown) te bestellen. De kaartverkoop voor losse dagkaarten van Rotterdam Riot start binnenkort. 

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018 vindt Rotterdam Riot weer plaats!  Na drie jaar ongeduldig wachten presenteert het meerdaagse festival  zeven onvervalste punkrock bands uit Amerika, Engeland en Nederland. De avonden worden afgesloten met punkrock en rock’n’roll afterparties geleid door Mikey Bat Bite en DJ’s Jony Trash en Gary von Niks. Er zijn een gelimiteerd aantal passe-partouts beschikbaar.

Line-up Rotown (zaterdag 12 mei)
Lone Wolf
 is de nieuwe aanwinst van de punkrock scene in Rotterdam. Pas een jaar geleden speelde de band, met charmante Merel Schaap als frontvrouw, hun eerste show. Een jaar later staat de band in de startblokken om hun eigenzinnige punkrock met de rest van de wereld te delen.

The Real Danger gaat al sinds 2006 mee en zijn de punkrockambassadeurs van Rotterdam. Als je ze om de een of andere reden nog steeds niet gezien hebt, kun je nu eindelijk je kans pakken!

En als knallers komen Radioactivity en Bad Sports helemaal vanuit de Verenigde Staten je de voeten van de vloer bewegen met garage. Als je deze Dirtnap Records bands niet kent, heb je misschien onder een steen gelegen, maar dat maakt niet uit want je kunt ze nu allebei in Rotterdam bewonderen.

Klik hier voor het Rotterdam Riot programma van vrijdag 11 mei


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?