Rotterdam Riot Passe-Partout (11 & 12 mei 2018)

The Windowsill + Harker + Video Store + Radioactivity + Lone Wolf + The Real Danger + Bad Sports

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018 vindt Rotterdam Riot weer plaats!  Na drie jaar ongeduldig wachten presenteert het meerdaagse festival zeven onvervalste punkrock bands uit Amerika, Engeland en Nederland. De avonden worden afgesloten met punkrock en rock’n’roll afterparties geleid door Mikey Bat Bite en DJ’s Jony Trash en Gary von Niks. Er zijn een gelimiteerd aantal passe-partouts beschikbaar, de kaartverkoop voor losse dagkaarten van Rotterdam Riot is inmiddels gestart.

Line-up V11 (vrijdag 11 mei)
Zaal open: 21.00 uur / Aanvang: 21.30 uur
The Windowsill bestaat bijna volledig uit oud-bandleden van The Apers. De Rotterdamse band treedt vooral in het buitenland op, dus je wilt deze thuiswedstrijd echt niet missen.

Vanuit Brighton, Engeland, komt Harker fuzzy punkrock te gehoor brengen.

Videostore klinkt alsof Sonic Youth een liefdesbaby heeft gekregen met The Replacements na een dronken avond bij een punkrockshow, aldus een gast uit Hilversum liefdevol meldt op hun Facebook.

Line-up Rotown (zaterdag 12 mei)
Zaal open: 20.00 uur / Aanvang: 20.30 uur
Lone Wolf is de nieuwe aanwinst van de punkrock scene in Rotterdam. Pas een jaar geleden speelde de band, met charmante Merel Schaap als frontvrouw, hun eerste show. Een jaar later staat de band in de startblokken om hun eigenzinnige punkrock met de rest van de wereld te delen.

The Real Danger gaat al sinds 2006 mee en zijn de punkrockambassadeurs van Rotterdam. Als je ze om de een of andere reden nog steeds niet gezien hebt, kun je nu eindelijk je kans pakken!

En als knallers komen Radioactivity en Bad Sports helemaal vanuit de Verenigde Staten je de voeten van de vloer bewegen met garage. Als je deze Dirtnap Records bands niet kent, heb je misschien onder een steen gelegen, maar dat maakt niet uit want je kunt ze nu allebei in Rotterdam bewonderen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?