De Jeugd van Tegenwoordig

Populaire hiphopformatie terug in Rotown

De kaartverkoop van De Jeugd van Tegenwoordig start vrijdag 29 december om 10.00 uur aan de bar van Rotown. Er zijn geen tickets online te krijgen. Max 2 tickets per persoon.

De Jeugd van Tegenwoordig zijn inmiddels dertigers, maar zoals men zegt, boys will be boys. De Jeugd blijft dus De Jeugd. De humoristische, slimme dictie van Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo en de onmiskenbare beats van Bas Bron zijn dertien jaar na Watskeburt!? immer een begrip in de Lage Landen. De hits en legendarische shows spreken voor zichzelf.

Het nieuwe album van het populaire collectief heet Luek. Ja, dat is een bewuste spelfout, maar wie De Jeugd al langer dan vandaag volgt, weet dat de Nederlandse taal een kneedbaar iets is. Je kunt het bijvoorbeeld uitspreken als ‘luck’, en inderdaad, van geluk kunnen we absoluut spreken. De show in Annabel was dik uitverkocht, dus voor Rotterdamse fans met FOMO keert De Jeugd als vanouds terug naar Rotown! ‘Met de neus erbovenop’ net als in die goeie ouwe tijd.

Dat geluk is wederzijds: Rotown heeft De Jeugd ook ontzettend Gemist

Dit evenement wordt georganiseerd door Motel Mozaïque Concerts en Rotown.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?