Bands on a Boat

Left of the Dial dagprogramma

Helaas, Bands on a Boat is uitverkocht! Wel kunnen we je nog op een wachtlijst plaatsen, komt er een plekje vrij, krijg je direct bericht. Of kom kijken bij het bowlen, ook leuk!

Mail ons voor de wachtlijst

Er zijn weinig dingen zo Rotterdams als onze haven. En hoe kun je die nu beter bekijken dan vanaf een boot! Op zaterdagmiddag 19 oktober verwelkomt Left of the Dial je aan boord van Boot3 om een tochtje over de Maas te maken. In ongeveer twee uur krijg je Rotterdam op z’n mooist te zien. En dat niet alleen, er spelen ook nog Left of the Dial-bands én er is een bar. Een betere manier om je tweede festivaldag te starten, is er bijna niet…

Let op: Bands on a Boat en Bowling with bands vinden gelijktijdig plaats, dus je kunt maar voor een van de twee events kaarten bestellen. Gratis en voor niks. Er is een beperkte capaciteit, dus wees er snel bij. Omdat het om gratis kaarten gaat, kun je er maximaal 1 per persoon/e-mailadres bestellen.

P.s. Deze kaarten worden verkocht via een nieuw ticketsysteem. Daarom moet je even een nieuw account aanmaken. Sorry voor het ongemak!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?