Bowling with Bands

Left of the Dial dagprogramma

Voor wie nog even de spieren los wil maken voor het festivalgedruis weer losbarst, is er op zaterdagmiddag ook de mogelijkheid om mee te doen aan de Left of the Dial Bowling-competitie. Het wedstrijdelement zal minimaal zijn: er is geen hoofdprijs behalve de eeuwige roem, er is een bar met bier in overvloed en belangrijker: er spelen Left of the Dial-bands. Een betere manier om je tweede festivaldag te starten, is er bijna niet…

De tickets om te bowlen zijn inmiddels uitverkocht, maar je kunt wel gewoon langskomen om twee geweldige bands te zien spelen en een paar biertjes te drinken! Daar heb je geen kaartje voor nodig, kom gewoon gezellig vanaf 15.00 uur langs bij:
Recreatiecentrum Oostervant
Oostervantstraat 25
Rotterdam

Let op: Bands on a Boat en Bowling with bands vinden gelijktijdig plaats, dus je kunt maar voor een van de twee events kaarten bestellen. Gratis en voor niks. Er is een beperkte capaciteit, dus wees er snel bij. Omdat het om gratis kaarten gaat, kun je er maximaal 1 per persoon/e-mailadres bestellen.

P.s. Deze kaarten worden verkocht via een nieuw ticketsysteem. Daarom moet je even een nieuw account aanmaken. Sorry voor het ongemak!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?