WIES

Support: Niko
Voor fans van: Son Mieux, Froukje, Lucky Fonz III, Krezip

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam dat alternatieve indierock combineert met luchtige pop en elementen van dansbare elektronica. De nummers van WIES zijn eigenwijs en de teksten beschrijven op een slimme manier de perikelen van het leven van een jongvolwassene.

Eind 2021 kwam het debuutalbum Het is een Wies uit, die je kan kennen van hitsingles als Meisje en Soms Is Het Te Laat. Gelukkig wordt ons wachten beloond en komt op 27 oktober het tweede album Alles Anders uit, waarvan we al een energiek voorproefje kregen met de laatst uitgekomen single Blijf Weg. Dit is hoe dan ook reden voor groot feest in de Maassilo!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

WIES is a poptrio from Amsterdam that plays alternative indie rock combined with featherlight pop and elements of danceable electronics. Their songs are stubborn and their lyrics are about the perils of being young and very cleverly written.

The band released their debut Het Is Een Wies in late 2021, which contained hitsingles such as Meisje and Soms Is Het Te Laat. Luckily, our patience will be rewarded with their sophomore Alles Anders which will be released on the October 27th, of which they just released the energetic first single Blijf Weg. This is reason enough for a big party in the Maassilo.