Sports Team

Voor fans van: Canshaker Pi, Blur, Weezer

De popgeschiedenis kent genoeg gitaarbandjes die hun frustratie uiten over verveling in de steriele buitenwijken. Maar Sports Team doet het dan weer zodanig charmant en fris, dat de band terecht als een van de grootste hypes van het moment gerekend mag worden.

In een tijd dat we snakken naar nieuwe alternatieve hitjes pakt dit Britse gezelschap uit met kneiters als Camel Crew en Kutcher, liedjes die perfect tussen Pavement en Blur in hun hoogtij laveren.

De liveshows van het zestal werden door o.a. The Guardian bejubeld om de pure bevlogenheid, energie en scherpzinnige humor. Strik je schoenen, poets je tanden en zet je schrap voor een van de leukste shows van het jaar!

Rotown Tipt: Left Of The DialPinegrove, Zig Zags


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?