Rico & Sticks

Support: Elijah Waters (Green Cabin) + Anne-Fay
Twee vedetten uit de vaderlandse hiphop terug in Rotterdam

De kaartverkoop via Rotown is gestopt. Er zijn enkel nog tickets verkrijgbaar via Ticketmaster. Bestel

“De energie is weer helemaal terug”, aldus Sticks. In de Ziggo Dome schreven Rico & Sticks hiphop geschiedenis en ook in de studio hebben ze elkaar weer helemaal gevonden.

IZM
In de zomer van 2017 verscheen het album IZM, hun eerste gezamenlijke plaat sinds Opgezwolle’s Eigen Wereld uit 2006. IZM is vervreemdend, persoonlijk en associatief, funky, introspectief, humoristisch, en bevat kritische hiphop met hier en daar invloeden uit acid, hardcore, reggae, techno en meer. IZM is ook de ‘makkelijkste plaat’ die Rico & Sticks maakten. In zoverre dat het minder ploeteren en werken was, maar juist voortkwam uit plezier en ontspannen studiosessies met producer Kubus achter de knoppen.

SPRINGLEVEND
Dat Rico & Sticks nog steeds springlevend zijn, wordt bewezen door de lovende recensies van het nieuwe album, de hoeveelheid streams en een compleet uitverkochte clubtour langs grote zalen. In september keren ze terug naar Rotterdam waar ze de afgelopen jaren twee keer Annabel in no-time wisten uit te verkopen. Ditmaal presenteren we Rico & Sticks op een heel andere plek in Rotterdam, in de Beeldentuin van Joep van Lieshout’s AVL Mundo. Deze bijzondere plek ligt in het rauwe havengebied Merwe-Vierhavens (M4H), op slechts een kwartiertje fietsen of 10 minuutjes met de metro vanaf Rotterdam Centraal.

BLOCK PARTY
Rico & Sticks geven een volledige show, verwacht veel tracks van IZM, klassiekers en nieuwe songs! We voegen er ook nog twee support-acts en dj’s bij: we maken er net zo’n vette block party van als vorig jaar met o.a. Winne en Yung Nnelg.

Dit event wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts, AVL Mundo en Topbillin’ en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?