Popquiz Marathon

Legendarische popquiz in marathon vorm

Op woensdag 4 mei is er weer een Popquiz Marathon! Je kunt weer op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken!

We begrijpen dat 4 mei voor sommige mensen een beladen datum is, we zullen uiteraard om 20.00 uur twee minuten stilte houden op alle locaties, en pas daarna met gepaste rondes beginnen.

Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de vouchers in Rotown worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Rotown het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de Popquiz Marathon alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Aansluitend kun je nog lekker afdansen tot in de late uurtjes. Kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de bar en je hebt één kaart per team nodig.

EARLY BIRDS HEBBEN VOORDEEL!
Ben je bij de eerste 50 teams die zich met hun teamkaart melden bij info@popquizmarathon.nl? Dan krijg jij 2 mei de felbegeerde rondeuitleg toegestuurd zodat je perfect voorbereid aan de start van de Popquiz Marathon kunt verschijnen!

STARTNUMMERS
Dit jaar geen hoofdbandjes, maar startnummers met jouw eigen teamnaam erop gedrukt! Mail vóór 4 april jouw teamnaam + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl en dan zorgen wij dat op 4 mei een pakketje met vijf persoonlijke rugnummers voor jullie klaarligt!

Reglement
– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren in de Pandora, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

Koop je teamkaart en mail het ticketnummer + de plaats waar je meespeelt door naar info@popquizmarathon.nl. Dan krijg je ook de wekelijkse oefenquiz!