PAX the humanoid

Soloproject van voormalig Kyteman Orchestra-rapper

Rapper PAX was – letterlijk én figuurlijk – de grote blikvanger in het onnavolgbare Kyteman Orchestra. Met zijn soloproject PAX the humanoid vertelt hij op zijn unieke wijze het levenspad dat hij tot op heden bewandelt: van een jeugd geteisterd door epilepsie tot het podiumdier dat hij is geworden.

PAX illustreert met zijn muziek en zijn teksten de grilligheid van zijn ervaringen: de pesterijen, de angsten, de blackouts. En het temmen van de overdaad aan prikkels waaraan zijn zintuigen werden blootgesteld.

Als PAX the humanoid maakt hij van zijn kwetsbaarheid zijn grootste superkracht: zijn experimentele hiphopproducties zitten vol spanning en stuwkracht met daarbij een belangrijk aandeel voor componist Niels Broos. Vanavond leren we PAX als artiest pas echt goed kennen met een onmiskenbaar spektakel.

Het concert van PAX the humanoid stond oorspronkelijk gepland voor 11 april ’20, toen 26 november ’20, vervolgens zou het op 8 oktober ’20 plaatsvinden maar werd verzet naar 19 februari 2021. Nu is het concert verplaatst naar zaterdag 25 september 2021. Locatie V11 blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?