Nagasaki Swim

18.30 UUR SHOW
Voor fans van: LVL UP, I Am Oak, (Sandy) Alex G

Opgelet: dit is een anderhalve meter-concert. Dit betekent dat een test- of vaccinatie bewijs niet nodig is.

Bij in- en uitloop van het concert zijn mondkapjes verplicht, er zijn vaste zitplaatsen waar bezoekers naartoe worden geleid. Tijdens de show moet men blijven zitten en gedurende het hele event moeten de bezoekers op 1,5 meter-afstand van elkaar blijven. Het laatste geldt niet voor mensen uit hetzelfde huishouden, zij kunnen naast elkaar zitten.


Show 1 – Zaal open: 18.30 uur – Aanvang: 19.00 uur – Einde: 20.00 uur
Show 2 – Zaal open: 20.30 uur – Aanvang: 21.00 uur – Einde: 22.00 uur TICKETS

Nagasaki Swim is het breinkind van muzikant, songwriter en producer Jasper Boogaard: hij schrijft een rafelige, gelaagde mix van emo en indierock. Het fantastische debuut The Mirror ontstond uit contrasterende ervaringen: een deel daarvan geïnspireerd door Boogaard’s stage in Headroom Studios te Philadelphia (de plek waar ook Alex G, Swim Camp en Hop Along albums opnemen).

Het tweede hoofdstuk reflecteert op de terugkomst naar Rotterdam, en het vinden van verzoening tussen die twee werelden. Die verzoening blijft wellicht uit, maar juist de contrasten vinden een ruimte om samen te bestaan in de muziek. De liedjes van Boogaard hebben daarom een soort dissonant element: een field recording of uitstapjes naar ambient muziek, om de luisteraar het gevoel te geven van een gemoedelijke omhelzing. Liefhebbers van LVL UP, I Am Oak, Lomelda en (Sandy) Alex G kunnen bij Nagasaki Swim zakken in het warme bad.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?