More Kicks & The Sex Organs

Heatwave Magazine presents
Voor fans van: The Undertones, The Kinks, Buzzcocks

Powerpop en rock ‘n’ roll met het hart dragend op de mouw: dát is More Kicks en meer. Fans van Buzzcocks en The Kinks kunnen blind een kaartje kopen voor deze jonge gitaarhelden. Ze kennen hun klassiekers overigens goed: It’s A Drag is het slimme millenial knipoog naar (I Can’t Get No) Satisfaction van The Rolling Stones.

More Kicks doet eigenlijk alles goed wat rock in de sixties zo’n belangrijke beweging maakte: met slechts drie akkoorden de waarheid vertellen– zoals in de blues – met nog wat extra schwung en bravoure erachter. Om nog een juweeltje van dit gezelschap te citeren: Can’t Fake What You Got. More Kicks is wat dat betreft the real deal, en met hun pure gitaarrock gaan ze de V11 op zijn kop zetten!

Rotown Tipt: The Sadies, Pip Blom, Bull


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?