Merol

Nederlandstalige synthpop-zangeres komt met nieuw werk

Zangeres MEROL heeft flink wat opschudding veroorzaakt in Nederland met haar Nederlandstalige elektropop, doorspekt met elementen van Italo-disco en housemuziek. Ze is al jaren een unieke stem, die haar onderscheidende, creatieve en humoristische teksten gebruikt om op de huidige tijdsgeest te reflecteren en mens en maatschappij, kritisch te observeren. Als voormalig actrice (je zou haar kunnen herkennen uit de kaskraker “Soldaat Van Oranje”) creëert ze een veilige ruimte voor seksuele vrijheid en expressie met haar expliciete nummers. Hits zoals “Ik Wil Een Kind Van Jou” en “Lekker Met De Meiden” zijn opzettelijk een beetje brutaal, met als doel gesprekken te openen over relatie- en sekstaboes.

MEROL staat bekend om haar zelfspot, iconische kostuums, feministische statements en unieke interactieve momenten met het publiek. Begin 2024 bracht ze het nummer “Vernissage” uit met de Belgische artiest Gustaph, en in de herfst zal ze haar tweede album uitbrengen. Haar muziek is een ode aan alle laatbloeiers en buitenstaanders. “Maak je geen zorgen over de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar” zegt MEROL zelf. Dus kom lekker met de meiden, of met wie dan ook, en zing luidkeels mee met deze humoristische hits!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.