Jimmy Diamond

Voor fans van: My Morning Jacket, Strand of Oaks, The War on Drugs

🎁Geef een concertticket cadeau! Voor €1,50 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Klik hier voor meer informatie

🎁Wil je je ticket in laten pakken? Bestel hiernaast dan het ‘cadeauticket’  →
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

Jimmy Diamond voert ons terug naar de Americana en roots rock van de seventies, gemixt met een hoop zonneschijn en hedendaagse indie-rock invloeden. Dat het drietal gewoon uit Nederland komt is niet te horen, de surf achtige vibes van Californië doordrenken de gitaarmuziek van de band.

Dit is terug te horen in de sound en een bepaald ‘carefree’ gevoel wat de muziek uitstraalt. Het klinkt alsof het ze heel gemakkelijk afgaat en de liedjes in een handomdraai boven water komen, en dit is dan ook precies de kracht van de band. Zo ook weer het geval op de laatste single So Do I. Kom je met ons van de zon genieten op deze winterdag?


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

Jimmy Diamond takes us back to the Americana and roots rock of the seventies, mixed with a lot of sunshine and contemporary indie-rock. That the three-piece’s heritage lies in the Netherlands is not easily recognized, the guitar-based music is drenched surfy vibes of the Californian sun.

This is hearable in both the sound and a certain carefree feel of the music. It sounds like they all do it with a lot of ease, and the songs are created without a lot of hard work. And this is exactly the strong point of the band. This is again the case on their latest single So Do I. Come and enjoy the sun with us on this Dutch winter day.