Getdown Services

Voor fans van: The Streets, LCD Soundsystem, Sleaford Mods

Getdown Services is een duo uit Bristol dat een dansbare en groovende halleluja-ervaring biedt. Het duo wordt vaak omschreven als een mix van Sleaford Mods en LCD Soundsystem. De emotieloze gesproken vocalen zouden afkomstig kunnen zijn uit een nummer van The Streets of Sleaford Mods, terwijl het instrumentale gedeelte net zo dansbaar is als elke disco-cut. Na een paar singles uitgebracht te hebben komt binnenkort het debuut Crisps uit, een album vol apocalyptische disco, proto-punk, new wave, krautrock en electro-dance.

I think they might be my new favourite band” – Deb Grant, BBC Radio 6Music
Taking on all that plagues England’s down to earth everymanDIY
New BangerNME
Groovy, Hilarious…Each time you listen, you’ll find another hilariously relatable lineClunk


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.