Eva van Manen

Voor fans van: Eefje de Visser, Spinvis, Froukje, S10

Producer, schrijver en artiest Eva van Manen voelt zich thuis in verschillende werelden en disciplines. Als muzikant produceert ze voor zichzelf en anderen vanuit haar eigen studio. Ze richtte in 2020 samen met Josephine Zwaan rosetta. op, een platform voor en van vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland waarmee ze zomer 2021 een summerschool organiseren. 

Haar gedichtenbundel ‘Hoe zijn we hier gekomen?’ verscheen zomer 2021 via uitgeverij Hollands Diep. Op haar debuutalbum Politiek & Liefde (2018) overbrugde Eva stijlen als R&B, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek. Opvolger De Diepte In, dat op 24 september 2021 verschijnt, legt meer nadruk op de sensitiviteit en muzikaliteit.

De Diepte In is als een terugtrekkende golfbeweging: één die je doet beseffen dat je mag bedaren. Van Manen neemt op haar tweede album afscheid van haar fantasie mee te moeten gaan in de sterke mening of wil van anderen vanuit een angst het zelf niet goed te doen. Die fantasie verhardt en bezorgde slapeloze nachten. De Diepte In zoekt stap voor stap naar hoe het weer kan stromen en zo duikt Eva haar eigen diepte in. Gaandeweg het album ontstaat ook ruimte om de inhoudelijke diepte in te gaan. Een diepte waarin vragen stellen en kwetsbaarheid bestaan, meer dan de stellige mening.

Stond eerder gepland voor • 10 december 2021 • Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.