Masterclass Geluidstechniek

Rotown biedt aspirant geluidstechnici de mogelijkheid om een dag op sleeptouw genomen te worden door Rotowns huistechnici. Achter gesloten deuren oefen je onder leiding van onze technici samen met een professionele band aan de soundcheck en de audiomix.

Vanwege de huidige omstandigheden blijft ons podium akelig leeg. Dat is voor niemand leuk; voor het publiek niet, voor bands niet en ook voor onze technici niet. We kunnen geen grote groepen kwijt in onze zaal, maar een band, twee geluidsmannen en een handjevol enthousiastelingen die passen wel! Bovendien is er voor beginnende geluidstechnici op dit moment weinig kans tot ontwikkeling/oefening in het veld. Met deze masterclasses slaan we dus een hoop vliegen in één klap: onze zaal voelt zich wat minder nutteloos, de technici kunnen aan het werk, bands kunnen spelen en mensen die geïnteresseerd zijn in geluidstechniek, kunnen meer leren over wat er nodig is om een band live goed te laten klinken.

Volg jij een opleiding tot geluidstechnicus of ben jij geïnteresseerd in geluidstechniek? Stuur dan een mail naar info@rotown.nl met je contactgegevens. Let op: vanwege de coronamaatregelen is er beperkt plaats, dus wees er snel bij!

De masterclasses vinden in de periode 21 september t/m 2 oktober plaats en zullen doordeweeks overdag gegeven worden wanneer Rotown gesloten is. Aan deelname aan een van de masterclasses zijn geen kosten verbonden. Uiteraard zullen de masterclasses op 1,5 meter afstand plaatsvinden.