Locatie: de Doelen

Graag voorzien we je van belangrijke informatie om jouw bezoek aan de Doelen zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, mail dan naar tickets@rotown.nl

ADRES
Schouwburgplein 50 3012 CL Rotterdam

TIJDSCHEMA
De tijden op je ticket kunnen afwijken met de tijden op onze website, check daarom altijd de website voor vertrek. Over het algemeen zijn alle shows rond 23.00 uur afgelopen. Let op: Het tijdschema is altijd onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de acts.

PLAN JE ROUTE
Voor de route naar de Doelen (Schouwburgplein 50) klik je hier.

TICKETS
Ben je je ticket kwijt? Ga naar deze pagina, login met je gegevens en klik vervolgens op ‘Mijn Tickets’.

EIGEN ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drank of etenswaren mee naar de Doelen te nemen.

KORTING OP FOOD
Voorafgaand kun je bij Rotown een hapje eten in de Backstage Vegan Kitchen Op vertoon van je ticket krijg je een hamburger naar keuze met friet voor €14,50. Let op: Rotown is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 19. Bekijk de menukaart en reserveer hier.

Maandag & dinsdag is Rotown gesloten, tenzij er een concert in Rotown gepland staat.

GEHOORBESCHERMING
Bij hoge geluidsdrukken is het slim om oordoppen te gebruiken. Zo hoor je de muziek goed, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je ook nog je gehoor.

TOEGANKELIJKHEID
Alle zalen van de Doelen zijn toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

TICKETSWAP
Kan je last minute toch niet aanwezig zijn bij het concert, zet dan je ticket op Ticketswap. Rotown neemt geen tickets terug, tenzij het concert verplaatst of gecanceld is.

Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

ROTOWN WHATSAPP
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows via WhatsApp. Klik hier met je telefoon of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’. Voor een volledig overzicht klik je hier.

ROTTERDAM CONCERT BUDDIES
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch? Aanmelden.

VRAGEN
Voor vragen kun je altijd mailen naar tickets@rotown.nl