Wende

CrossComix Festival Presents

Op zondag 18 november geeft Wende tijdens CrossComix een optreden in Theater Rotterdam (Schouwburg). Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film; Wende gaat steeds voor een heel eigen narrative, met een krachtige stem dwars door alle genres heen. Bestel ticket

Los van het optreden wordt Mens, het nieuwe album van Wende, van het eerste nummer tot en met het laatste nummer ‘verstript’ door elf verschillende tekenaars. Elke tekenaar maakt zijn eigen versie van één van de nummers die op Mens te horen zijn. Dit alles wordt gebundeld en te koop wordt aangeboden in een exclusieve Cross Comix uitgave.

Dit concert is onderdeel van Cross Comix Festival, een crossover festival tussen beeldverhaal en andere kunstvormen. Met je ticket voor Wende krijg je toegang tot het volledige programma van Cross Comix. Met onderdelen als de ‘Tokyayo game show’ een quiz over de Japanse cultuur met Pepijn Lanen (o.m. De Jeugd van Tegenwoordig) en illustrator Steven van Lummel. En dé grootmeester van de stripjournalistiek, Joe Sacco.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?