The Kik

Support: Fleur
De gezelligste band van Nederland

The Kik heeft weer volop zin om het clubcircuit te bekoren met een frisse lading nostalgische Nederbiet. De shows van Dave Von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes voelen altijd als een onderonsje vol koddige hersenspinsels, gezellig geouwehoer en gouden songs doordrenkt in het stof en de sigarettenrook van de bruine kroeg.

Zelfs in een plek als Ahoy, waar The Kik maar liefst twee uitverkochte shows speelde, klinkt het repertoire als een fijn avondje keuvelen onder genot van een goed glas wijn. Vastzitten in datgene wat ze van nature goed afgaat is ook niet de reden waarom The Kik sinds 2011 een begrip is geworden. De band produceerde drie unieke theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet ShowMet de Deur in Huis en Hertaalt!) en waagden zich zelfs aan het oeuvre van Boudewijn de Groot. Op de komende plaat wist de band de wondere wereld van synths te omarmen!

Kortom, nooit een saai moment met The Kik. Wij staan daarom al-tijd voor ze klaar!

Welkom in het muzikale universum van Fleur: een Nederlandse zangeres met een bijzondere affiniteit voor de beste Franstalige pop. Met een glasheldere stem en mysterieuze uitstraling windt Fleur de luisteraar met gemak om haar vingers. Na twee succesvolle singles bracht Fleur haar debuutplaat uit via het Spaanse Bickerton Records. Arjan Spies en Dave von Raven (The Kik) namen de plaat pop in hun vertrouwde Studio Teepdek.

Opgelet: je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het concert gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.nl.

De drie concerten van The Kik stonden oorspronkelijk gepland voor 2, 3 en 4 april ’20, vervolgens 9, 10 en 11 juli ’20, daarna 7, 8 en 9 januari ’21, toen 24, 25 en 26 juni ’21 maar zijn nu dus samengevoegd tot één optreden en verplaatst naar donderdag 21 oktober 2021. De locatie is ook gewijzigd: het concert vindt nu plaats in de Maassilo (Maashaven Zuidzijde 1-2) en heeft enkel staanplaatsen. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.