S10

Groeipijn
Voor fans van: Eefje de Visser, Froukje, Billie Eilish

De allereerste theatershow van zangeres S10! Groeipijn; een muzikale voorstelling over haar zoektocht naar veiligheid.

S10 is één van de meest oorspronkelijke stemmen in de Nederlandse muziek. Met zeggingskracht en authenticiteit vertelt ze haar persoonlijke verhalen. Haar allereerste theatervoorstelling gaat over de groeipijn in haar zoektocht naar veiligheid. Stien: “Ik wil samen met de bezoekers mijn verhaal ontdekken. Ik wil vertellen over een jong meisje die veel heeft meegemaakt, maar ook is opgekrabbeld. Een verhaal vol hoop, eerlijk verteld, zonder opsmuk.” Wanneer is er ruimte voor een nieuw verhaal? Misschien is het een ritueel van loslaten. Het loslaten van pijn en oude ideeën, en een viering van alle mogelijkheden die er in het nu liggen. Samen met haar vaste bandleden laat S10 deels vertrouwd repertoire horen, maar ook nieuwe muziek. Ze neemt je mee in het ontstaan van haar liedjes en de verhalen erachter.


• Ivm zwarthandel werken we bij dit concert met Delayed Tickets. Je krijgt 48 uur voordat het concert plaatsvindt je ticket(s) toegestuurd per mail. De tickets zijn vanaf het moment van aankoop verhandelbaar via TicketSwap.
Voor de concerten moet je minimaal 16 jaar oud zijn om zonder een begeleider een concert te kunnen bezoeken. Ben je jonger dan raden we een volwassene (18+) aan als begeleider.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Momo Concerts, Bird en Theater Rotterdam. Het vindt plaats in de Grote Zaal van Theater Rotterdam met alleen zitplaatsen. Je kunt zelf een plek uitkiezen bij binnenkomst.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.