Rotown Popquiz

Who Run The World Popquiz
De gezelligste popquiz van Rotterdam

Speciale popquiz voor Internationale Vrouwendag

Vrijdag 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag weer met een speciale Who Run The World-popquiz. Geen paniek, de quiz is net zo gezellig als alle andere quizzen in Rotown afgelopen 15 jaar waren (en toepasselijk genoeg zijn al die quizzen al die jaren altijd samengesteld door een vrouw), dus bereid je voor op een avond onvervalst popquiz-vermaak met de beste én slechtste hits van toen en nu. Het enige verschil is dat we dit keer de vrouwelijke artiesten in het zonnetje zetten (wat overigens niet betekent dat er alleen muziek van vrouwelijke artiesten in zit).

Het is de perfecte manier om alvast te oefenen voor de Popquiz Marathon die op 29 mei hun 10-jarig jubileum viert!

Nog wat praktische tips voor de Rotown Popquiz:

Zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in de top 10. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee. Mocht je een tafel willen bemachtigen, kom dan vroeg, want het deelnamebewijs geeft alleen recht op een antwoordformulier niet op een zitplek.

Entree: Gratis / Deelname: 10 euro (inclusief servicekosten) voor een voucher (per team is één voucher nodig)
Opgelet: vanaf 20.00 uur begint de uitgifte van de deelnameformulieren.

HET REGLEMENT

– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?