Popquiz Marathon

Najaars-special
Legendarische popquiz in marathon-vorm

Vanavond kun je in Rotterdam meespelen aan de najaars-special van de Popquiz Marathon! Het concept blijft precies hetzelfde: in 10 cafés in de buurt van Rotown kunnen teams meespelen aan 30 verschillende quizrondes. Wat er wel anders is aan deze special? Voor één keer bestaat de hele Marathon uit genre-rondes. Dus geen misleidende rondetitels, je krijgt gewoon precies waarvoor je gekozen hebt: disco, metal, R&B of grunge, als jij een favoriet genre hebt, moet je kunnen uitblinken.

Het gaat echt maar één keer gebeuren, op 20 mei 2020 kun je weer je hoofd breken over wat we bedoelen met omschrijvingen als “Charlie & The Lesbians” of “Freese”, maar dit keer kun je, zodra het blokkenschema bekend is, je helemaal verdiepen in een bepaald genre. Maar maak je geen zorgen, we beloven dat het net zo gezellig wordt als altijd en meezingen in de laatste rondes is gegarandeerd!

Vanavond kun je tussen 19.00 en 20.00 uur je teamticket in Rotown inwisselen voor het startpakket en de stempelkaart. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Rotown het winnende team van de Popquiz Marathon bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal vier rondes op drie verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de bar en je hebt één kaart per team nodig.

RONDE-UITLEG
Bij deze quiz is geen ronde-uitleg, want er valt weinig uit te leggen aan een ronde-titel als “funk”, maar toch loont het om snel een ticket te kopen. Ten eerste omdat de vorige editie van de Popquiz Marathon in een week uitverkocht was, maar belangrijker: ten tweede krijg je dan het blokkenschema al eerder.

De kaartverkoop start op maandag 2 september 2019. Alle teams die de eerste week (dus tot 9 september 2019) een ticket kopen én zich bij de organisatie melden via info@popquizmarathon.nl voor de Early Bird actie krijgen op 16 september al het blokkenschema dat we officieel pas 16 oktober bekend maken. Dat betekent dus dat je een maand langer hebt om je voor te bereiden!

STARTNUMMERS
Koop je teamkaart en stuur voor 16 oktober je teamnaam & ticketnummer naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg op 16 november vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt!

OEFENQUIZZEN
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan aan via info@popquizmarathon.nl!

REGLEMENT
– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 4 rondes op 3 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 4 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren in Rotown, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

Entree: €30,00 (incl. servicekosten) (let op: je hebt maar één ticket per team nodig)
Voor meer informatie check www.popquizmarathon.nl