Paceshifters

Support: Teen Creeps
10th Anniversary
Voor fans van: Foo Fighters, Dinosaur Jr, The Black Crowes

Paceshifters schuren, vlammen en sputteren er driftig op los met een verse voorraad felle post-grunge anthems. Het trio Seb Dokman (gitaar/zang), Paul Dokman (bas/zang) en Jesper Albers (drums/zang) heeft in 2014 de kamikazesprong gemaakt van DIY herriebandje naar een van de wildste live acts uit de lage landen, en dát zonder enige (artistieke) concessies te doen.

Dat de band rockmuziek naar een nieuw niveau tilt heeft alles te maken met jarenlang “oefenen, zweten en nog eens oefenen.” Tien jaar lang, om precies te zijn. Om dit gegeven uitbundig te vieren brengt het viertal in oktober Paceshifters Live in Concert ’17 uit, een registratie van het legendarische concert in Zwolle.

Toch gaat er niets boven een Paceshifters show in het echte leven; een van de meest hechte en eigenwijze bands uit de Lage Landen. Verplichte kost!

★Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online het ‘Clubcard Voordeelticket’.

Warm aanbevolen: Dilly Dally, The Sore Losers, Culture Abuse


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?