Merol

Support: Cu2nt
Lekker Met De Meiden een avondje uit

Zangeres Merol heeft het afgelopen jaar veel stof doen opwaaien met haar humoristische Nederlandstalige synthpop. De voormalig actrice (ze is o.a. te zien in de blockbuster Soldaat Van Oranje) schept met haar NSFW-liedjes juist een safe space voor seksuele vrijheid en expressie. Hits als Ik Wil Een Kind Van Jou en Lekker Met De Meiden zijn ondeugend, expliciet en bewust plat, en doorbreken daarmee dapper een taboe.

Het is niet zo vreemd dat Merol in merkwaardig tempo is uitgegroeid tot een van de meest verfrissende nieuwe popsterren van Nederland. De traditie om op Valentijnsdag een liedje uit te brengen zet ze uiteraard voort: haar nieuwste hit heet Hou Je Bek En Bef Me. Merol steekt het bepaald niet onder stoelen of banken: vanavond maakt ze haar langverwachte debuut in Rotown.

Rotown Tipt: Thijs Boontjes Dans- enn Showorkest, Lucky Fonz III, Willem


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?