Kalaallit Nunaat

Support: Paterson
Voor fans van: The Wipers, IDLES, A Place To Bury Strangers, Big Ups

Kalaallit Nunaat is een van de gevaarlijkste nieuwe bands die ons land rijk is. Noisepunk gespeeld op het scherpst van de snede, met volumes die de pijngrens met groots gemak overschrijden. De verschijning van de band voelt ook als een throwback: als drie figuren uit het wilde westen die elkaar van hun sokken proberen te schieten.

Kalaallit Nunaat is de inheemse naam voor Groenland en betekent het eiland van het Kalaallit-volk. In wat voor context dat bestaat binnen de band weten we nog niet. Wat we wel weten is dat het trio Left of the Dial met de grond gelijk heeft gemaakt afgelopen weekend. Dat verdient dus een herkansing voor degene die dit gevaarte hebben moeten missen.

Paterson is een vierkoppige band uit Rotterdam. De kern van de groep ligt in een vriendschap die al lang voor de band bestond. Hoewel de band begon met het idee straightforward punk te spelen, vonden invloeden uit de new wave en postpunk al snel hun weg in de muziek. Sindsdien definieert de band zich met intense en melodieuze songs. Sinds 2021 opereert de groep onder de naam Paterson. De EP Self, opgenomen in Amsterdam Recording Company, is een groots klinkend, melancholisch en intens debuut geworden.

Stond eerder gepland voor • 5 februari 2022 • Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.