Johan

Voor fans van: Teenage Fanclub, REM, Daryll-Ann

JOHAN, een van ’s lands meest geliefde indierockbands, pakt na negen jaar de draad weer op met Pull Up. En het maffe is dat je dat spagaat nergens voelt. Frontman Jacob de Greeuw schrijft al die prachtige volbloed gitaarliedjes eigenlijk bijna uit de losse pols. Zoals elke gejaagde muzikant wilde De Greeuw na 4 echter een nieuwe creatieve richting inslaan. Toch bleven de goede liedjes steeds weer opborrelen, en op een gegeven moment moet je aan die noodrem trekken. JOHAN is Jacob de Greeuw en vice versa, en Pull Up klinkt dan ook als een fijne deja vu.

Op Motel Mozaïque presenteerde JOHAN op indrukwekkende wijze nieuw werk naast bekende pareltjes van Pergola en THX JHN. Nu speelt het collectief – De Greeuw, bassist Diets Dijkstra, slagwerker Jeroen Kleijn en nieuwe gitarist Robin Berlijn – een kleine intieme show in Rotown. Wees hier dus snel bij!

Warm aanbevolen: Chuck ProphetThe Magic Gang,


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?