Guerilla Toss

Enige Nederlandse Show
Voor fans van: Le Tigre, Peaches, Stereolab, Sleater-Kinney, Crystal Castles

Guerilla Toss is berucht om haar losgeslagen optredens met een flinke dosis energie. Begonnen als schoolband in 2010, heeft Guerilla Toss inmiddels al 6 studioalbums en 7 EP’s uitgebracht. Sinds 2015 brengt de Amerikaanse band haar platen uit op het DFA-label van James Murphy (LCD Soundsystem). Om aan te geven hoe divers de muziek klinkt: de band krijgt support uit alle hoeken: van punkicoon Henry Rollins tot aan Ed Banger Records van Busy P van Justice. Eind 2018 kwam Twisted Crystal uit, waar weer de gebruikelijke mix van punk, rock en synthpop op te vinden is.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?