Ever After’s Songwriter Circle

Albumpresentatie ‘Tree of Life’
Uniek gelegenheidsconcert en lancering van The Ever After Project

Ever After’s Songwriter Circle is een gelegenheidsformatie van diverse Nederlandse en internationale artiesten die deelnemen aan het The Ever After Project. Vanaf 15.00 uur ’s middags treden zeven van deze artiesten op in korte sets van vijftien minuten, waaronder een uniek nummer die ze schonken aan het compilatiealbum Ever After – The Tree Of Life. Welke artiesten dat precies worden, dát blijft nog eventjes geheim. Wie alvast een gokje durft te maken: de volledige lijst van artiesten op het album vind je hier.

The Ever After Project is een initiatief van Michel Ebben en Demet Köysüren (The American Roadshow) om diverse goede doelen te steunen door middel van kunst en (live)muziek. Ebben schreef eind november het liedje A Letter from Dreamland – First Snow will fall Tonight voor zijn zesjarige nichtje Imara Ilayda, die niet lang daarna helaas bezweek aan leverziekte. Alle opbrengsten van het nummer werden gedoneerd aan het Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV).

Om het NLV verder te steunen, kwam Köysüren met het idee een compilatiealbum uit te brengen met uniek materiaal van bevriende artiesten. Ever After – The Tree Of Life zal vanmiddag het levenslicht zien. Het is een unicum: nog nooit is er een compilatie-album uitgebracht met origineel materiaal van Nederlandse en internationale muzikanten. Ever After – The Tree Of Life is een viering van het leven én een geheugensteuntje dat we ieder mooi moment dat we met elkaar delen moeten koesteren. Na deze bijzondere zondagmiddag zijn we gelukkig veel van die momenten rijker.

Belangrijk: alle opbrengsten voor dit concert worden gedoneerd aan de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Voor meer informatie over Tree Of Life, bezoek de officiële website van The Ever After Project.