Eefje de Visser

SECRET CONCERT
Exclusief Secret Concert

Eefje de Visser is terug! Deze zomer staat ze op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole om daarna de clubzalen opnieuw te veroveren. In de aanloop naar de grote festivalshows doet Eefje de Visser twee exclusieve Secret Concerts in Nederland en België. Op 18 juni 2024 staat het concert op een geheime locatie in Rotterdam gepland, met na de show nog een Q&A met Eefje. De kaartverkoop voor deze niet te missen avond start donderdag 30 mei. In de aanloop naar de shows zal Eefje een aantal hints over de locatie delen.

Eefje de Visser heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gelaagde alternatieve pop en creëert een warme visuele wereld waarin de toeschouwer de tijd kan vergeten en uitgelaten of ingetogen aan de realiteit kan ontsnappen. Eefje werkt werkt op dit moment in de studio aan de songs die ze schreef tijdens de Bitterzoet Tour, maar ook tijdens de pandemie, haar zwangerschap, en de eerste periode van het moederschap. Ze zal dit jaar met nieuwe muziek naar buiten komen.

UPDATE: de locatie is bekend! Eefje de Visser zal op 18 juni in Arminius optreden (Museumpark 3, 3015 CB Rotterdam). 

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Motel Mozaique Concerts. 


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.