Drunken Dolly's Biggest St. Patrick's Day Party Yet!

Voor fans van: Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Pogues

Je kunt de klok erop gelijk zetten: wanneer St. Patrick’s Day aanbreekt speelt Drunken Dolly traditiegetrouw in Rotown! Omdat het event vorig jaar zo snel uitverkocht, zal Drunken Dolly’s Biggest St. Patrick’s Day Party Yet! dit keer in Arminius plaatsvinden! En omdat Drunken Dolly dit jaar 20 jaar spelen en drinken door Europa vieren, vieren ze het deze keer extra groot met extra speciale internationale gastoptredens, DJs en (natuurlijk!) een straffe voorraad bier.

De line-up én het tijdschema is bekend*:
• 19:00 – The Manky Melters (FR)
• 20:05 – Black Water County (UK)
• 21:10 – Drunken Dolly (NL)
• 22:15 – The Roughneck Riot (UK)
Het tijdschema is altijd onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de acts

De eerste supportact is The Roughneck Riot. Deze band uit Warrington, Verenigd Koninkrijk, zal de menigte verenigen met hun uptempo, door mandoline gedreven punkdeuntjes. Wie ook komt optreden is de celtic folkpunkband The Manky Melters uit Frankrijk. Met  leden van The Moorings zijn ze een doorgewinterd zestal rockmuzikanten met gebeitelde songteksten, een precieze ritmesectie en een aangeboren gevoel voor melodie. De energieke folkpunkgroep Black Water County, afkomstig uit het zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk, is al bijna tien jaar samen. De band geeft een vrolijke draai aan traditionele Keltische en Engelse folksongs met invloeden van The Pogues, Flogging Molly en Reel Big Fish.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Drunken Dolly en Arminius en heeft staan- en zitplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.