Rotowns Cadeautips

Het is weer die tijd van het jaar: tijd om cadeau’s te kopen. En laten wij nu een hele goede tip voor je hebben: koop een concertkaartje! We hebben superveel keus, voor zowel de kleine als de grote portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan:

Festival Stille Nacht (13 dec) à €26,50 (incl servicekosten)

35 & Still Alive (7 mrt) à €10,00 (incl servicekosten)
Kate Davis (2 feb) à €11,50 (incl servicekosten)
Dave Budha (14 dec) à €13,50 (incl servicekosten)
SONS (25 jan) à €13,50 (incl servicekosten)
Mozes and the Firstborn (24 dec) à €14 (incl servicekosten)
DeWolff (11 april) à €21,00 (incl servicekosten)
Pokey LaFarge & His Band (24 april) à €24 (incl servicekosten)
The Streets (10 apr) à €28,50 (incl servicekosten)
Ásgeir (18 feb) à €31,50 (incl servicekosten)

Of geef gewoon 10 concerten in één keer met de Rotown Clubcard à €25!
Check www.rotown.nl voor ons volledige programma.

LAAT JE CADEAU INPAKKEN!
Speciaal voor de feestdagen kun je tot en met 20 december 16:00 uur een cadeauticket bestellen. Voor €1,50 extra pakken we een hardcopy-ticket voor je in een feestelijke cadeauverpakking en sturen het naar je toe, of direct naar degene aan wie je het ticket wil geven! Wil je je ticket in laten pakken? Bestel dan het ‘cadeauticket’ van het concert naar keuze.

LET OP: Zorg dat je adresgegevens correct ingevuld zijn in je Stager-account, anders kunnen we je de tickets niet toesturen. Wil je het ticket direct naar iemand anders toesturen? Stuur ons dan een mailtje via deze link.

LET OP 2: We versturen de tickets via de brievenbuspost van PostNL en we zijn afhankelijk van hun levertijden. Rondom de Sinterklaas/Kerst is er vaak vertraging met de bezorging, dus wacht niet te lang met het bestellen van het ticket, als je het ook daadwerkelijk wil kunnen geven tijdens pakjesavond. We sturen de bestelde tickets op dezelfde werkdag nog op. Bestel je het ticket ’s avonds of in het weekend, dan zal het ticket de eerstvolgende werkdag op de bus gaan.
Tickets met cadeauverpakking worden alleen verstuurd naar adressen binnen Nederland. Wil je toch iets naar het buitenland toesturen, mail ons dan even op cadeau@rotown.nl.