BLIJF OP DE HOOGTE

WHATSAPP
Graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aankondigingen? Je kan je hier aanmelden voor verschillende WhatsApp verzendlijsten zodat je gelijk een berichtje op je telefoon krijgt als er een nieuwe show wordt aangekondigd. Meer Info.

NIEUWSBRIEF
Toch liever maar één keer per week een update ontvangen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze staat bomvol met nieuwe aankondigingen en andere interessante updates over Rotown, nieuwe shows en interessant nieuws uit de muziekwereld. Aanmelden doe je hier.

OP DE HOOGTE VIA ONZE SOCIALS
Alle aankondigingen en andere leuke updates over Rotown komen ook langs op onze verschillende social media kanalen.  Klik op de links om onze Facebook, Instagram, Twitter en TikTok pagina te volgen!

LEFT OF THE DIAL
Ook Left of The Dial heeft haar eigen social media kanalen met het laatste nieuws over het festival! Je krijgt hier berichten te zien over de nieuwe line-up, de ticketverkoop en andere interessante updates. Volgen doe je via Facebook, Instagram, Twitter en TikTok!

Je kan je ook aanmelden voor de officiële Left of the Dial nieuwsbrief! Een aantal keer per jaar krijg je deze in je mailbox om je op de hoogte houden van al het nieuws rondom het festival. Klik hier om je aan te melden!