Jett Rebel

Rasentertainer, podiumbeest en supertalent

🎁 Geef een ticket voor Jett Rebel cadeau! Voor €1,50 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Lees er hier meer over: rotown.nl/cadeautips

🎁 Wil je je ticket in laten pakken? Bestel hiernaast dan het ‘cadeauticket’  →
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

De eigenzinnige Jett Rebel bundelt funk, glamrock, eighties pop, R&B, soul, rock ’n roll en disco tot een soort eigen genre, een rijkdom aan invloeden die hij vervolgens op verbluffende wijze naar het podium vertaalt. Jelte Tuinstra rekt zijn kosmische retropopliedjes vaak op tot de absolute extremen met geestdriftige, euforische en explosieve jams.

Dit decennium overspoelde Jett Rebel de grootste zalen en festivals met een vloedgolf aan glitter, glam en gitaarsolo’s, waarbij alleen hijzelf het spektakel steeds weer wist te overtreffen. Het live circuit vormt als het ware een persoonlijke speeltuin voor de altijd onberekenbare Tuinstra: met zijn ‘Live Forever Tour’ bezoekt hij voor het eerst in lange tijd weer de kleine intieme clubzalen. Een stadionvullende rockshow samengeperst in ons kleine fijne Rotown? Dat kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Jett Rebel in optima forma!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?