Rotown ❤️ De Vegan Snackbar

Reserveer hier een tafel!

Openingstijden Rotown & De Vegan Snackbar
Maandag & dinsdag is Rotown gesloten
Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur geopend

Bekijk hier De Vegan Snackbar De Vegan Snackbar Menukaart >

Geen zin om de deur uit te gaan? De Vegan Snackbar bezorgt ook bij je thuis!

Liefhebbers van de vleesloze keuken kennen ongetwijfeld De Vegetarische Snackbar die nu nog alleen in Den Haag is gevestigd. Het voltallige Rotown-personeel is in elk geval al jaren groot fan en nam regelmatig de trein naar Hollands Spoor om er te eten. Maar niet alleen wij eten graag zo diervriendelijk mogelijk, ook vanuit de bands en de bezoekers werd de vraag naar vegetarische maaltijden en snacks in Rotown steeds groter. Rotown heeft besloten daar goed naar te luisteren en een samenwerking aan te gaan met De Vegetarische Snackbar.

We zijn ervan overtuigd dat een groot deel van de Rotown-bezoekers net zo enthousiast is als wij. Maar we snappen ook dat sommige van jullie denken: “Ik kom nooit meer in Rotown als er geen vlees wordt geserveerd!” Wacht nog even en lees met ons mee.

Want mocht je denken dat er nu alleen nog maar sla en komkommer wordt geserveerd in Rotown, heb je het mis. De Vegetarische Snackbar is een echte kunstenaar als het gaat om gerechten die normaal met vlees worden bereid, compleet vegan te serveren. Zelfs de grootste vleeseters moesten toegeven dat de maaltijden en snacks van De Vegetarische Snackbar minimaal net zo lekker zijn als de normale varianten. Vaak zelfs lekkerder.

Korting op vertoon van je concertkaartje 
Voorafgaand een concert kun je een hapje eten in ons gezellige Backstage Café of op het terras en wist je dat je op vertoon van je ticket een vegan burger voor friet voor €13,50 krijgt!

Reserveren
Reserveer via het formulier hieronder voor een tafeltje