Rotown 💚 De Vegan Snackbar

Openingstijden Rotown voor bestellen en afhalen van eten en drinken
Donderdag t/m zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur
Maandag, dinsdag en woensdag is Rotown gesloten

Bekijk hier onze menukaart >

Liefhebbers van de vleesloze keuken kennen ongetwijfeld De Vegetarische Snackbar die nu nog alleen in Den Haag is gevestigd. Het voltallige Rotown-personeel is in elk geval al jaren groot fan en nam regelmatig de trein naar Hollands Spoor om er te eten. Maar niet alleen wij eten graag zo diervriendelijk mogelijk, ook vanuit de bands en de bezoekers werd de vraag naar vegetarische maaltijden en snacks in Rotown steeds groter. Rotown heeft besloten daar goed naar te luisteren en een samenwerking aan te gaan met De Vegetarische Snackbar.

We zijn ervan overtuigd dat een groot deel van de Rotown-bezoekers net zo enthousiast is als wij. Maar we snappen ook dat sommige van jullie denken: “Ik kom nooit meer in Rotown als er geen vlees wordt geserveerd!” Wacht nog even en lees met ons mee.

Want mocht je denken dat er nu alleen nog maar sla en komkommer wordt geserveerd in Rotown, heb je het mis. De Vegetarische Snackbar is een echte kunstenaar als het gaat om gerechten die normaal met vlees worden bereid, compleet vegan te serveren. Zelfs de grootste vleeseters moesten toegeven dat de maaltijden en snacks van De Vegetarische Snackbar minimaal net zo lekker zijn als de normale varianten. Vaak zelfs lekkerder.

Bekijk hier alle regels in de horeca van Rotown m.b.t. het coronavirus.

Reserveren
Reserveren voor een tafel kan tijdelijk niet. Je kan wel onze gerechten bestellen en afhalen.
Voor een plek binnen hoeft er niet meer gereserveerd te worden, maar dat kan natuurlijk wel. Online reserveren voor dezelfde dag kan tot een half uur voor openingstijd, daarna kan dit enkel nog telefonisch op 010-4362669. Aan de deur kun je eventueel ook reserveren.