Backstage Vegan Kitchen

Openingstijden Rotown & Backstage Vegan Kitchen
• Maandag & dinsdag is Rotown gesloten (tenzij er een concert in Rotown gepland staat)
• Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur geopend

Bekijk hier de menukaarten:
Food >
Snacks >
Drinks >
The Mix >

Geen zin om de deur uit te gaan? De Backstage Vegan Kitchen bezorgt ook bij je thuis!

Liefhebbers van de vleesloze keuken kennen ongetwijfeld De Vegetarische Snackbar die nu nog alleen in Den Haag is gevestigd. Het voltallige Rotown-personeel is in elk geval al jaren groot fan en nam regelmatig de trein naar Hollands Spoor om er te eten. Maar niet alleen wij eten graag zo diervriendelijk mogelijk, ook vanuit de bands en de bezoekers werd de vraag naar vegetarische maaltijden en snacks in Rotown steeds groter. Rotown heeft besloten daar goed naar te luisteren en een samenwerking aan te gaan met De Vegetarische Snackbar. Zo ontstond De Vegan Snackbar in Rotown.

De Vegan Snackbar wordt Backstage Vegan Kitchen! 
Al vanaf de start in Rotown heeft De Vegan Snackbar zich ontwikkeld van snackbar tot een volwaardig restaurant. Heerlijke vegan gerechten als roti, ramen, rendang en schnitzel waardoor de naam snackbar niet meer terecht was. Vandaar een nieuwe naam! Op 1 november 2023, op World Vegan Day, wordt de nieuwe menukaart gepresenteerd in Rotown.

Want mocht je denken dat er nu alleen nog maar sla en komkommer wordt geserveerd in Rotown, heb je het mis. Onze chefkok is een echte kunstenaar als het gaat om gerechten die normaal met vlees worden bereid, compleet vegan te serveren. Zelfs de grootste vleeseters moesten toegeven dat de maaltijden en snacks van de Backstage Vegan Kitchen minimaal net zo lekker zijn als de normale varianten. Vaak zelfs lekkerder.

Korting op vertoon van je concertkaartje 
Voorafgaand een concert kun je een hapje eten in ons gezellige Backstage Café of op het terras en wist je dat je op vertoon van je ticket een vegan burger voor friet voor €14,50 krijgt!