Rotown Crew

Rotown zoekt een stagiair Marketing & Communicatie (m/v)

Bij Rotown is er per direct plaats voor een Stagiair Marketing & Communicatie (m/v). Het betreft een praktijkstage, waarin je ervaring op kunt doen in alles wat er bij het promoten van concerten en clubavonden komt kijken. Je ondersteunt de afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden. Er is geen financiële stagevergoeding van toepassing, maar je mag wel gratis naar alle concerten en clubavonden. Heb je een brede muziekkennis en interesse? Stuur een mail met je motivatiebrief en CV naar vacature@rotown.nl.

Rotown zoekt vrijwilligers

Lijkt het je leuk om te zien hoe het er achter de schermen bij Rotown aan toe gaat? Word dan vrijwilliger!
We zoeken enthousiaste mensen die ons op verschillende vlakken willen komen helpen.
Wil je graag meer ervaring opdoen op het gebied van licht en geluid? Of draaien na afloop van de bands? Wil je helpen met het promoten van shows of een tof feest bedenken en organiseren in Rotown? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden?

  • Het allerbelangrijkste: een gezellig team met mensen die allemaal veel van muziek houden.
  • Je kunt je ontwikkelen en ontzettend veel ervaring opdoen bij Rotown.
  • Als Rotown-crew krijg je een pas waarmee je twee keer per maand naar een concert naar keuze mag (bij populaire concerten is een beperkt aantal plekken beschikbaar). In enkele gevallen mag je ook een vriend of vriendin meenemen.
  • Je krijgt een strippenkaart, waarmee je een aantal gratis consumpties krijgt.
  • We organiseren een vrijwilligersfeest speciaal voor jullie!

Rotown is op zoek naar vrijwilligers op het gebied van:

  • Productie: voor mensen die niet vies zijn van een beetje hard werken en sjouwen en productie-ervaring op willen bouwen. Voor deze functie hebben we op dit moment voldoende aanmeldingen.
  • Techniek: lijkt het je leuk om bij shows het licht en/of geluid te verzorgen, dan kunnen we hier ook nog wel wat extra handen gebruiken. Voor deze functie hebben we op dit moment voldoende aanmeldingen.
  • Promotie: voor de verspreiding van de agenda, flyers en posters zoeken we altijd nog mensen die een bij concerten willen flyeren, of een ronde door de stad willen maken.
  • DJ: we zoeken ook nog mensen die het leuk vinden om voor en na een concert te draaien of op doordeweekse dagen.
  • Anders: heb je een ander goed idee, bijvoorbeeld een borrel voor uitwisselingsstudenten, een kledingruil, een benefiet of iets heel anders, en lijkt het je leuk om dat zelf te organiseren? Dan kun je ons ook benaderen en dan gaan we samen met je kijken hoe we jou idee om kunnen zetten naar een leuke avond of middag.

Zie je het wel zitten om ons te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar crew[at]rotown.nl, vermeld daarbij dan even je volledige naam, je leeftijd, in welke functie je geïnteresseerd bent en waarom!