Lunchen, dineren of borrelen

#HELPDEHORECA Steun Rotown Café/Restaurant door een cadeaubon te bestellen! Zodra Rotown weer open is kun je de tegoedbon gebruiken voor eten of drinken. Let op: deze cadeaubon is enkel te besteden aan eten en drinken, niet aan concertkaarten.

 


 Lunchen, dineren of borrelen in Rotown kan elke dag vanaf 12.00 uur. Rotown heeft een uitgebreide menukaart met ook veel keuze uit vegetarische- en vegangerechten. Bekijk HIER de menukaart.

Op het verwarmde terras van Rotown kun je heerlijk zitten. Heb je het nog steeds te koud? Er zijn dekentjes beschikbaar (vraag aan het barpersoneel). In het café gedeelte, waar onder andere ook bands spelen en de clubavonden plaatsvinden, kun je borrelen of een van onze 100 bordspellen spelen. In het Backstage Café, kun je lekker warm bij de openhaard zitten onder het genot van een stukje taart. Zowel binnen als buiten wordt er eten en drinken geserveerd.

Eten/drinken voorafgaand aan een concert:
Wil je een hapje eten voordat je naar een concert gaat? Laat je ticket zien aan de bar en krijg 10% korting op een hoofdgerecht naar keuze. Tijdens de soundcheck en het concert is het café gedeelte van Rotown dicht, maar dineren kan nog steeds. Via de ingang van Bar3, de bar naast Rotown, (helemaal naar achter lopen en dan aan de linkerkant) kom je terecht in het Backstage Café.

De keuken van Rotown is elke dag geopend op:
Maandag t/m zondag: van 12.00 uur tot 21.30 uur

Reserveren? 
Graag zelfs! Geef hieronder je reservering door en ontvang direct een bevestiging of bel 010 436 26 69.
Reserveren voor een grote groep? Stuur een mailtje en we helpen je zo snel mogelijk!